TDi Power je napisao(la):Ma nista ovo ba,amaterski mi nekako izgleda sve ovo,nidje veze kao pravi test.Mislim jest ga uzeo malo ali zavisi to mnogo stvari. JOJ NE DIRAJTE MI BMW-a POBICU VAS SVE:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
bujrum
TDi Power je napisao(la):Ma nista ovo ba,amaterski mi nekako izgleda sve ovo,nidje veze kao pravi test.Mislim jest ga uzeo malo ali zavisi to mnogo stvari. JOJ NE DIRAJTE MI BMW-a POBICU VAS SVE:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
bulex je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Ma nista ovo ba,amaterski mi nekako izgleda sve ovo,nidje veze kao pravi test.Mislim jest ga uzeo malo ali zavisi to mnogo stvari. JOJ NE DIRAJTE MI BMW-a POBICU VAS SVE:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
bujrum
TDi Power je napisao(la):bulex je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Ma nista ovo ba,amaterski mi nekako izgleda sve ovo,nidje veze kao pravi test.Mislim jest ga uzeo malo ali zavisi to mnogo stvari. JOJ NE DIRAJTE MI BMW-a POBICU VAS SVE:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
bujrum
Joj ovih VW nacionalista odmah se nadju uvrijedjeni :lol::lol::lol:
ne brinite odrastao sam uz VW to mi je draga marka moja prva ljubav
olensoner je napisao(la):duleprof je napisao(la):Ma svaki cigo svog konja hvali, amerikanci testiraju svoj auto i njemacki pa ko ce biti bolji na kraju
pa nije ovo americki video:icon_confused:
takodjerduleprof je napisao(la):olensoner je napisao(la):duleprof je napisao(la):Ma svaki cigo svog konja hvali, amerikanci testiraju svoj auto i njemacki pa ko ce biti bolji na kraju
pa nije ovo americki video:icon_confused:
Nije vec britanski(autocar.co.uk), ja samo priznjaem top gear testove