Član
nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
AldinShpura je napisao(la):nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
AldinShpura je napisao(la):nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
Aaaaa jak je ko beton :lol:AldinShpura je napisao(la):nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
Aladin46 je napisao(la):Aaaaa jak je ko beton :lol:AldinShpura je napisao(la):nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
Jedan je lik u servisu pred mojim ocima obiljezavao zice u autu:CR-crvena i CR-crna :lol: :lol:
24ventila je napisao(la)::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Aladin46 je napisao(la):AldinShpura je napisao(la):nije vic,anegdota u pitanju....bio danas muskarcina u servisu,da namontira zimske gume.Na dvije napisano Z-zadnje na dvije P-prednje... upita me '' jel' majstore,ove sto pise P trebao bih da montiram Pozadi
dvosmisleno je napisano što jest jest