Z ZureVW Član 27.08.2015 #17 zulfo.chaos je napisao(la): Pa molim,gdje bi mogo naci rijetki motori :S Kliknite za proširenje... Ne brini se ba ya glavu moze se to sredit obradi se na stroju i tjt
zulfo.chaos je napisao(la): Pa molim,gdje bi mogo naci rijetki motori :S Kliknite za proširenje... Ne brini se ba ya glavu moze se to sredit obradi se na stroju i tjt
Z zulfo.chaos Član 27.08.2015 #18 ZureVW je napisao(la): Ne brini se ba ya glavu moze se to sredit obradi se na stroju i tjt Kliknite za proširenje... Ma znam,ali i u turbinu otislo vode :S da ne zahrdja.Jos mi samo i to fali.
ZureVW je napisao(la): Ne brini se ba ya glavu moze se to sredit obradi se na stroju i tjt Kliknite za proširenje... Ma znam,ali i u turbinu otislo vode :S da ne zahrdja.Jos mi samo i to fali.
Z ZureVW Član 27.08.2015 #19 zulfo.chaos je napisao(la): Ma znam,ali i u turbinu otislo vode :S da ne zahrdja.Jos mi samo i to fali. Kliknite za proširenje... Probaj je propuhat kompresorom, a voda moze ispariti. U najgorem slucaju remont turbine :/
zulfo.chaos je napisao(la): Ma znam,ali i u turbinu otislo vode :S da ne zahrdja.Jos mi samo i to fali. Kliknite za proširenje... Probaj je propuhat kompresorom, a voda moze ispariti. U najgorem slucaju remont turbine :/