Staviću na PIK, stvarno nemam vise živaca da trazim sta je. Evo upravo se vracam sa dijagnostike po kozna koji put i NIŠTA mi nisu otkrili i napravili a morao sam dati 20 maraka. Nije mi za to 20 km dao bih ja i 500 samo da mi neko napravi ili barem otkrije PRAVI kvar pa da ja SAM napravim a ne svako 5 dana mi naplacuju a niko nista ne napravi. Ja dosad nikome nisam dao da nesto lose kaze za ovu marku vozila ali sada stvarno vidim da su ljudi bili u pravu kad kazu da je smece, evo stavicu na pik pa ako ima ovde neko koga zanima ovo auto dacu ga ispod svake cijene samo da mi se vozi ispred kuce! Vama hvala na savjetima i trudu da mi pomognete ali ovo auto je rupa bez dna, ulozio sam dosad u njega hiljade maraka kako sam ga kupio a presao sam samo 41 000 od kako sam ga uzeo 2004 godine. Sve zivo sam zamjenio: TURBINU (400 EURA), comon rail pumpu (450 maraka), Pumpu u rezervoaru (170 maraka), gornje lafete tri puta i opet kuckaju, kineticka obadva oko 500 km i opet se jedan cuje, protokomjer 160 maraka, zupcasti,ulje,filtere,disk pločice ne racunam jer je to potrosni materijal. Ma ima jos toga nego nemogu da se sjetim... Poslacu vam link sa pika kad stavim pa ako nekome treba ovakvo auto nek se javi. Molim vas izvinite na smetnji i hvala vam svima sto ste pokusali da mi pomognete.