Velki Sarajefski Strit Rejser - AZZKIKR

Velki Sarajefski Strit Rejser - AZZKIKR

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ej ljudi cija je ovo garaza???????????????? Jel ova LANCIA na prodaju??????? Samo reci KOLKO????:icon_question::icon_question::icon_question:

Član
HFintegrale je napisao(la):
ej ljudi cija je ovo garaza???????????????? Jel ova LANCIA na prodaju??????? Samo reci KOLKO????:icon_question::icon_question::icon_question:

Poprilicno sam siguran da je Sale ne bi dao, mada zavisi koliko si spreman da se protegnes...

Član
jao komentara... tepsija postavi slike svog hladnog usisa ;) to je čuning BRATEEE ;) oooj ne mogu da vjerujem nasli daneta podjebavat ... zadaca su mu oba stojadina... a lancia koliko ja znam nije na prodaju... tek je restaurirana

Član
neeksa je napisao(la):
jao komentara... tepsija postavi slike svog hladnog usisa ;) to je čuning BRATEEE ;) oooj ne mogu da vjerujem nasli daneta podjebavat ... zadaca su mu oba stojadina... a lancia koliko ja znam nije na prodaju... tek je restaurirana

Ma bjezi, vidis da se i sam provaljuje gore sta je pisao o autima, ali bitno je da drugima soli pamet i propovijeda neku "original , samo original" furku, a stavio splitter od golfa keca na stojadina....:D

Početnik
Ja sam nekad citao u nekom casopisu o ovom stojadinu, kad ga je tek uradio, pa kaze da je ulozio 7000KM..i bilo je nekih cifri o brzini nekakvoj sa fiatovim 1.6 16V motorom.mislim da je tako..

Administrator
kao i za sve ostale vrijedi pravilo, nema ismijavanja i vrijedjanja pa da je ne znam ko u pitanju

LOCK

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.