ovako..
Prvo da se zahvalim svim ljudima koji su dosli, skupili vremena da dodju na druzenje, zao mi je zbog svega sto se desilo. Plesacice su otkazale u 15h jer je vrijeme bilo uzas za plesanje na otvorenom, zao nam je sto nismo uspjeli da ispostujemo ono sto smo obecali i izvinjavam se u svoje i ime ostalih organizatora. Nadam se da ce ljudi koji su se predstavljali kao prijatelji i pomagaci iz Modrice (koje necu ovim putem da navodim sami ce se prepoznati) prestati da seru po forumu jer su nam obecali pomoc, kako novcanu tako i u pronalazenju sponzora i organizaciji (koja je tekla prebrzo). Mi stojimo iza stvari koje smo uradili i ustrajali smo da citavo jutro (kisno i hladno) montoramo binu, razvozimo pice i stolove, te cistimo parking. Hvala svim Modricanima koji su razvikali na sav glas da je desavanje odgodjeno i koji su pljuvali po nama, mi smo ipak odradili koliko-toliko posla, platili DJ-eve, sklopili binu, sredili papirologiju, iznajmili ozvucenje i rasvjetu, platili radnike, izbacivace te odstampali reklamni materijal i oblijepili sirom Bosne. Jos jednom se izvinjavam u ime svih ljudi koji su radili, htjeli smo da sve protekne u najboljem redu.
Jos jednom da se zahvalim Modrickom klubu (koji nije ni regularan, niti je negdje uveden, koliko znam i ne postoji ni jedan auto klub u MD osim VW Club) sto su dosli a nisu dobili svoj besplatan red bull, ako vam je zao sto ste dosli dzabe obratite se organizatorima da vam dostave vas primjerak.