Mi smo planirali stvarno provesti ugodno vece u druzenju,zezanju,hrani,picu i djuskanju uz neke fine devojcice,a naisli smo na...
...hajmo reci nista.
Od obecanog nista nije bilo obecano,malo mi je krivo sto se to unapred znalo i sto je to neko namerno ili slucajno "zaboravio" da napise na forumu.Mi smo dosli sa 7auta,pojavili se i taman kad smo zaboravili na pocetno ispaljivanje i poceli da se upoznajemo sa ekipom,uleti momak sa trojkom,evo i slike tog delije:
Narod poceo da bezi a dvojica nekih momaka su se doslovno bacila pod jedan od nasih auta koji je bio parkiran u blizini da bi izbegli da ih ovaj "ćuner" ne pokupi.Cim smo to videli skuzili smo da stvar polako izmice kontroli seli u auta i otisli.Ovim se zahvaljujem u svoje i u ime kluba momcima koji su nas zaustavili na parkingu ispred dvorane i pokazali nam gde se nalazi ona pekara "Klas" u kojoj smo jeli extra burek,Ok picu i neku cudnu majonezu
Sve u svemu pobrinuli smo se sami za provod,zezanje je izmedju nas samih bilo na nivou kao i uvek tako da sve lose pada u zaborav,a mi ostajemo bogatiji za jedno iskustvo.Jer kao sto narod kaze,pametan uci na tudjim greskama...
...zivi bili pa videli,na prolece nam je u planu napraviti jedan pravi meet u samom centru BL,ali o tom-po tom,kad sve bude
100% osigurano,tad cete biti i obavesteni i pozvani.
P.S. Moze jedno pitanje za one koji su ovo "organizovali"?
Za sta smo mi platili 5KM?Da uvezemo auto?Ajde i to da shvatim,ali niste ni to zadovoljili kako treba jer ni mi sami,a kamoli nasa auta tamo nisu bila osigurana?!
P.S.2 Slika imam nesto,a okacicu ih sutra,iskreno mrzi me nocas hostovati.