Član
Precjenjena vozila, ha nova, ha stara...Zašto tako misliš? Na sta konkretno.
Precjenjena vozila, ha nova, ha stara...Zašto tako misliš? Na sta konkretno.
BMW je premium proizvodjac, pa logicno da malo paprenije naplacuju. Jer nesto i dobijes za ono sto platis.A kako tek Bmw pravi budale od svojih musterija,govorim iz iskustva
Postoji jedna stvar koja meni nije jasna..Kako nikom nije palo na pamet da otvori internet prodaju autodijelova,znaci ukucas podatke vozila i trazis dijlove za to auto.
Naravno da se ne moze preko noci,al bitno je poceti,pa polahko..
Ako ti je bhtuning jedini izvor znanja, onda nije ni cudno sto VW i cak skodu i seata ubacujes medju premium proizvodjace.Opet drugar bezvezan komentar. BMW premium a vw nije? Šta nedostaje passatu ili audi a6 ili octAvia ili toledo? Šta to ima volvo što ova auta nemaju? Ovo mi sad dodje kad te čitam kao da vw svojim kupcima placa da ga uzme? Znaš li ti nekog volvo da je presao 400k plus... Teško da znas jer je rjedak slučaj totalno ako postoji. A da ne pitam gdje su modeli volvo iz 70 tih 80tih i 90 tih. Na putu ih nema. Ti ćeš sad reci da je to kvalitet. A ja cu reci da se ne vidi da jeste. I dosta naroda i e reči da je to tako. Vw se može da ne daju full opremu u auto, on pravi auto za svaki novčanik. Ostali manje vise opremu istu stavljaju i ne gledaju da li neko ima para da ga kupi. Vw dobar ima cijenu i u evropi. Ljudi znaju zašto.
vw premium? pored merca, porschea, bmw, lamborghinija, mclarena? ahhahahahah a ***** ti krušne mrvice kad pročitam ovakvo nešto dođe mi da se odjavim i više ne uđem tu. premium a svaka druga tema vw problem ha golf ha passatNe reče ti meni, jel volvo premium??? Vjerovatno jest u Moldaviji
Jeste. Po svemuNe reče ti meni, jel volvo premium??? Vjerovatno jest u Moldaviji
Klasa je svaki volvo za gnjolfa.Zaboravio si reći da je volvo klasa za golfa. Jel s40 klasa?