Član
Ma neznam vise nista!Definitivno trazim neku jeftiniju verziju jer VW se kopira sto se tice dijelova tak da je to tu negdje!Javicu sta sam napravio na kraju i koliko me izaslo cisto svi da znate!
kornjas je napisao(la):Nedavno sam u Auto Jelić u Mostaru pitao za cijenu dijelova za veliki servis za Golf 4 tdi 74 kW pd i rekli su mi da dijelovi koštaju oko 700 KM, sa zamjenom ukupno oko 1000 KM. A mali servis u Unitrade ASD odradio za oko 150 KM (Ulje Castrol edge turbodiesel 505.01 5 Litara i svi filteri)
A koje si dijelove kupio za 390 KM i kada?GTI TDI je napisao(la):to jeste cijena u ovlaštenom servisu, ali nema potrebe da ga tamo radiš, ja sam za 1.9 TDI kupio dijelove u ovlaštenom servisu koji su koštali 390 KM i odnio ih svom majstoru koji mi je uzeo još 50 KM za ruke i to ti je veliki servis, mali servis te košta do 150 KM ulje i filteri, a možeš ga i sam uraditi ako imaš negdje neku dizalicu
GaRGa je napisao(la):uradi mali servis jso juce, za velikim nemas potrebe ako je uradjen prije 2,5 god.