Got2b Član 07.10.2009 #2 lijepa vozilica pravo svidja mi se ..... gledao sam je u Gorazdu sve stavi nam malo slikica unutrasnjosti
lijepa vozilica pravo svidja mi se ..... gledao sam je u Gorazdu sve stavi nam malo slikica unutrasnjosti
nodiash Član 07.10.2009 #3 ooo pa ovo izgleda kao veoma lijepa vectrica...nemoj da stedis na slikama slobodno ih lupaj..sto vise to bolje
ooo pa ovo izgleda kao veoma lijepa vectrica...nemoj da stedis na slikama slobodno ih lupaj..sto vise to bolje
A Alica Član 07.10.2009 #4 Got2b je napisao(la): lijepa vozilica pravo svidja mi se ..... gledao sam je u Gorazdu sve Kliknite za proširenje... Hvala... nodiash je napisao(la): ooo pa ovo izgleda kao veoma lijepa vectrica...nemoj da stedis na slikama slobodno ih lupaj..sto vise to bolje Kliknite za proširenje... sutra cu staviti vise slika
Got2b je napisao(la): lijepa vozilica pravo svidja mi se ..... gledao sam je u Gorazdu sve Kliknite za proširenje... Hvala... nodiash je napisao(la): ooo pa ovo izgleda kao veoma lijepa vectrica...nemoj da stedis na slikama slobodno ih lupaj..sto vise to bolje Kliknite za proširenje... sutra cu staviti vise slika
badboy Član 07.10.2009 #6 super je...vidio sam je preko slika u gorazdu samo malo vise slika..nemoj stediti bratee
R roki_actros Član 07.10.2009 #9 Super Vectra boja jos ljepsa...Eto prebacio sam ti temu u Garazu "NJEMACKA VOZILA"...Uzivaj!
allroad Super Moderator 07.10.2009 #14 fino auto pravo jel ovo irmscher maska ? samo da je malo jaci motor al na izgled je super