vasa profesija

vasa profesija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Elektro tehnicar racunarske tehnike i automatike...Trenutno student masinstva...al neuspjesan XD..obnavljam god :p

Inace kad se ima vremena radim sa starim ..i tako...xD

Član
tehnicar za poštu i telekomunikacije i 5 ipita na strojarkom fakultetu i vec 5 godina se nisam tamo pojavljivao haha inace 4 godine radio stiropol fasade a zadnje 2 god sam presao na sisteme suhe gradnje knauf rigips armstrong i slicne stvari i farbanje stanova objekata i slicne govnarije uglavnom posao koji volim :)

BHT Ovisnik
prvi put vidim da netko od starije generacije ide ptt kao scaner:cool: jesi li i ti isao u MO il?

BHT Ovisnik
ja sam trenutno predzadnja:D evo ove godine se tek fax otvorio u sjevernom logoru

Član
Zubni tehničar,imao epizodu na Visokoj poslovnoj školi,trenutno student Žurnalistike / Poslovno komuniciranje

dradj.tehnicar...jos nezavrsene Kriminalisticke nauke...specijalizirao ovjes ...iz ljubavi u ovom poslu vec 10god i vjerovatno ce i ostati tako

Član
CoL3-99 je napisao(la):
ja sam trenutno predzadnja:D evo ove godine se tek fax otvorio u sjevernom logoru
nebi ranjen na fax tamo isao tj. nebi uopce vise povracam kad knjigu namirisem a inace sve 5 sam imao u srednjoj i 5 ispita na strojarstvu od zaj*ancije :)

BHT Ovisnik
pa sto si odustao ako si tako dobro ucio jbt.profesori nam nisu mogli bolji zapast,a sto se tice faxa tamo sta ja znam,mi smo sad dole kod ere pa uvijek ima belaja,al ako ne trazis belaja nece nitko nista:cool:

Član
Masinski tehnicar za kompjuterko konstruisanje(SREDNJA)
Fakultet za GRAFIKU I DIZAJN ev sad ispit i 3 godina :lol::lol:
U glavnom masinac i umjetnik :lol::lol::lol::lol:

Član
Završio opštu gimnaziju... u Jablanici.

Završio 2 godine Cisco Networking Academy... u Mostaru.

Strudiram geodeziju, 3 godinu sad bi trebao upisati... u Mostaru.

Slobodno vrijeme najviše provodim u kafani :) i da... spavam do nekih doba, to mi je najdraži sport u životu... vozikam se i sjedim ispred ovih kutija, tipkam...

Član
zavrsio ekonomsku i ev za 10-ak dana odo u NS da zapocnem sa nekim "nazovi" faxom:D (Visoka poslovna skola:icon_biggrin: )

Član
Zavrsila Srednju zubotehničku školu,trenutno student Veterinarskog fakulteta Univeriteta u Sarajevu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.