bmwscaner je napisao(la):dakle samim tim i rasprava postaje glupa u bezvezna
VR6Boki je napisao(la):E de ti meni pojasni, sto se onda niko od tih BMW vozaca ne usudi pokazati te mogucnosti? Mnogi su pisali, i evo snijega, kad treba demonstrirati, onda nemaju sta kome dokazivati.
djavolica je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):E de ti meni pojasni, sto se onda niko od tih BMW vozaca ne usudi pokazati te mogucnosti? Mnogi su pisali, i evo snijega, kad treba demonstrirati, onda nemaju sta kome dokazivati.
Izgleda da vozači imaju pametnijih stvari u životu od bavljenja dječijim poslovima De bolan više kakvo dokazivanje kakve gluposti šta se svezao ćorava posla???Ako ne vjeruješ da može a drugi te uvjeravaju u suprotno majku mu ja bi okrenula nebo i zemlju da isprobam to što oni tvrde jesul u pravu il nisu a ne ti tjeraš samo svoje i niko pojma nema osim tebe i svi hvale auto samo jer ga voze!Što ga voze ako ne valja, to se nisi zapitao?Moj prijedlog-uzmi tog "svog" BMW-a natrpaj vreću pijeska il nečeg drugog šta već možeš ako ne znaš na drugačiji način pa se potrudi nauči izaći uz brdo, ili šta već hoćeš al se potrudi da naučiš.Ko si ti nekome u životu da ti se dokazuje?Pa ljudi rade, imaju svoje obaveze ne bave se takvim glupostima očigledno i ne isprobavaju auto može li ili ne može negdje nego ga voze tamo gdje trebaju da idu sa njim bila to ravnica, uspon ili nagib whatever...ti bi tom svojom teorijom negirao sve vozače tog auta u svijetu a svjestan si da nisi u pravu!Druga stvar, i BMW i Mercedes su Njemačka auta kako znamo valjda i ako ih sami Njemci ne mogu vozati u svojim uslovima vremenskim ko će ih onda tek vozati?Svaka zemlja proizvodi auta prvenstveno prilagođena uslovima u svojoj zemlji pa onda i za ostatak svijeta a mislim da njemačka ima puno više snijega nego mi ovdje u Bosni i Švabe se ne žale na takve stvari na koje će doći i žaliti se par bosanaca koji valjda trebaju da prosvijetle te sve Švabe kako su oni glup i neuk narod Kao što ti rekoh već, ko stvarno ima volje da se prepucava sa tobom u tako glupim dokazivanjima i dokazivati već logične stvari onda je on sam budala!Provozaj se malo po brdima u ostalom pošto tvoj auto može svukuda pa vidi imal kakvih BMW-a ispred kuća parkiranih pa se uvjeri Vrlo vjerovatno da nemaju helikoptere za transport svojih auta pred kuće u zimskim uslovima
Opa, sad se i vrijeđamo a?Ti mjerio kolko sam ja km prešla? :lol: De Borise ne pravi se mnogo pametan ne stoji ti znaš? Ako nisi primijetio nešto treba imati i u glavi, nekog znanja i logike valjda što je tebi očigledno slabija strana, ne znam da sam na tvom mjestu bila pa obišla te sve sajmove koje si ti do sad bi bila onda dipl.ing. a tebi to izgleda ničemu nije poslužilo De se saberi malo i ako ti je kao zadnji adut ostao vrijeđanje onda šta da kažem uopće za takve ljude kad su sami sve o sebi rekli? Chill out, enjoy lifeVR6Boki je napisao(la):Eto ti cuda, na autoforumu ti pametuje plavusa koja ima vise kilometara u troli nego za volanom.
Nigdje veze, mogu se samo :lol: :lol: :lol: :lol: