Član
MTR je napisao(la):dobro , evo moje iskustvo : 2004 , 11 mjesec kupljen E60 520i kod Tomica u Mostaru , narucio gume , stigle Dunlop M3 ... Sve djeride sam imao u autu , DSC , onaj ludi servo ne mogu se sjetit sad kako se zove to govno ( doplatio ga skoro 3000 milje ) , uglavnom , pao je prvi snijeg i ja sa jos jednim haverom krenem za Vitez preko Vjetrenica ( snijega jedno 20-30 centi ) , sve je islo ko podmazano , radi onaj DSC ko lud . Dok nisam stigao do vezanih krivina gdje sam morao 2-gom vozit , nema sanse brate izvrti me ko od sale , onaj DSC samo blinka bezze i j*e me kad mi treba gasa on ne da nikako ... ne znam ga ugasit j*o mamu svoju ( poslije su mi pokazali ) , djaba gume i svemirska tehnika kad pored mene proleti lola u golfu kecu siba ko da je suho :lol::lol::lol:
Eto haj sad budi pametan , gume perfektne jedu led , auto tezak stislo ga u asfalt , jedino sto mi je kod njega islo na zivce je onaj 2,2 motor , te ima snage te nema ( mozda da je bio kakav dizelas pa da na malo gasa vuce sigurno bi se popeo ) , na malom gasu trza , zao mi ga , dajem gas polagano nista ni da mrdne . Jebo sam tad sve DSC-ove na svijetu .
Na ravnom druga prica , skoro ko i sa bilo kojim drugim autom nema veze snijeg , led , nista samo pleti , tad DSC dodje do izrazaja maksimalno , na malim pomacima i klizanjima savrseno radi ...
Treba BMW-u pisat pismo da u DSC stavi poseban mod sa dugmetom dje pise Bosna sa podprogramima ( Vlasic , Bjelasnica , ... i okolne vrleti ) , neociscena cesta , prosao Unimog sklono snijeg - napravio led , vozila pod pratnjom idu u susret ...:lol::lol::lol:
Stiže li ti u Vitez , a koji profil su ti gume ?