mi bosanci smo specifican narod, svi bi mi za 30 hiljada da vozimo novi audi a6 3.0 tdi sa kozom, da je preso 80 hiljada, da je star 3 god, golfa peticu za 13 starog 3 god, preso 50, jel vi ljudi shvatete kakve gluposti pricate? NIKO U BIH ne cijeni sto je vozilo odrzavano u ovlastenom servisu, sto ima sve upisane servise, sto ima orginalnu kilometrazu, vec samo gleda sa sto manje para kupit bolje auto, razmisljanje tipa 250 000 nije nista, tek se motor razradio, i onda kad bude kvar serete svercer kriv? Sami ste krivi, kad kupujete auto od svercera, i nesto vam se sjebe, iskreno ja da sam svercer poslo bi vas u pm, znate sta kupujete, nema servisne, znas da je kilometraza spustena, da je lupan auto, ALI svi opet MISLITE da je to dobar auto, i da se mozete kurcit pred komsijom sa njim... Drug je nedavno gledo uvest golfa 5 2.0 tdi 80.000 preso, star 3 god, auto kosta sa uvozom i svim 33 hiljade na cesti... Sranja i smeca sto se prodaju po njemackoj, udarana, presla 5000000000 km, su naravno manje cijene, a prava i provjerena auta su logicno vece cijene... Pa ja kad sam prodavao astru svoju prije 3 god 1.6 16v 2000 god. 110 presla, svaki servis sam radio u ovlastenom servisu, provjerena kilometraza, auto maximalno ocuvan, nista nije skripalo, nista nije odvaljeno, astre kakve nema nasiroko sigurno, da covjek moze uc i vozit, ko sto radi momak koji ga je kupio od mene vec 2-3 god, ja sam na autopijaci dozivio jako ruznih stvari povodom auta, tipa kako ga mozes cijenit 11.500, znaci sa svim sto je bilo na njoj, i opcenito sto je auto 2 vlasnik, sto sam SVE ama bas SVE radio u ovlastenom i sve mi je upisano, kaze to mene ne interesuje, ne interesuje me servisna... Da bi na kraju odustao i prodao taj auto za 10 hiljada, a moj drug prodo govno od astre za 12, u krs stanju, bez servisne, icega... Morate shvatit da svaki dobar auto je na cijeni, neki manje neki vise pretjerani, i vecina auta sto se prodaju po autokucama MORAJU imati vecinu cijenu, jer imate jebenu garanciju ako se sta sjebe, jer je org. kilometraza, propisno servisirano i sve evidentirano... Ali ne, vecina kaze debili, ovo ono... To je ko kupovina mobitela od lopova, sjebe se, ko te jebe, u prodavnici isti 100-200km vise, pokvari se , imas garanciju... Uglavnom ova prica nema svrha, jer 99% ljudi u nasoj drzavi , misli da je isto kad je auto preso 200 i 50, kad neko ima servisnu, kad nema...