eo ovako , da se i ja javim, nisam bio pri internetu (na vikendici sam) no dosao sam do kompijutera stoga da kazem koju o ovome, jer naravno imam pravo da se branim, ovo su ozbiljne optuzbe, stoga da razlozimo neke stvari..
felge nisu bile ok, ja kada sam pricao sa igorom, napao me je , i nije bio raspolozen ni za kakav dogovor, u biti jeste, no ja tada nisam imao odmah novce da mu vratim, poslije toga sam uzeo druge felge i imam namjeru dati mu te felge za uzvrat za ove
kako vec nisi to napisao, a mislim da bi bilo ok da si napisao, ja sam igoru poslao PM na vw cc i pitao ga hoce li uzeti ove felge (koje su bile u oglasu) na sto nisam jos uvijek dobio odgovor od istog.. stoga cekam da mi napise nesto
na zalost zagubio sam njegov broj, a to da me je zvao nije istina, jer se na svaki poziv odgovorno javljam, i nije bilo nikakvih igornirsanja..
kao sto sam vec napisao, bio je nesporazum, i nije bilo nikakve namjere da zajebem nekog, vec jesnotavno desilo se..
kod mene su bile na autu (4-5dana) i tvrdim da nisu tresle ili sta vec, stoga nisam ni mogao primjetit da su krive ili sta vec, poslije sam tek na slikama vidio sta je bilo, i onda sam tek shvatio sta se desilo (na temi na vw cc)
toliko o felgama, koje cemo ja i igor zamjenit, jer sam uzeo druge bbs rm felge i toliko o toj temi...
-----------------------------------
volio bih da mogu, da ne komentarisem nista za ponasanje i izjave pojedinaca, no na zalost, ne znam jel gore sto me kritikuju i ponizavaju ljudi koje znam, ili oni koji nemaju pojma o meni a pricaju svasta..
no bilo kako bilo, drago mi je da sam vidio pravo lice svih clanova ovog foruma, a ovo nek bude upozorenje svima drugima, i prilikom prodaje istih stvari (da vode racuna) a i oko "drugarstva" preko foruma..
pozdrav