IGY je napisao(la):dobro dosao
a lav je i vise nego lijep
hvala vam svima,polako samo vremena,nebi volio da ga odmah sredim mislim da mi nebi izlapio,mislim da ga neisfuram,pa da onda meni postane bezveze ovako polako!!!
IGY je napisao(la):dobro dosao
a lav je i vise nego lijep
DiAbLo je napisao(la):Dobro Doshao , fin lavic
homer je napisao(la):dobro došao brate po autu
lijep ti je pežo, reci mi koji su mu ovo farovi naprijed, čini mi se da su s lećama... ne mogu da razaznam, jesu li angel eyes? jesu li i xenoni ugrađeni? pozz
Davor_ je napisao(la):ma pezo je KO PRAVI AUTO heheheeh sala fin je mahirov mixer cak se i fino cuje
Anes_mo je napisao(la):Pozz i dd
lijep lav
zastava je napisao(la):dobro nam dosao mahire i lijepo se provedi na forum cao cao
mahir_011 je napisao(la):homer je napisao(la):dobro došao brate po autu
lijep ti je pežo, reci mi koji su mu ovo farovi naprijed, čini mi se da su s lećama... ne mogu da razaznam, jesu li angel eyes? jesu li i xenoni ugrađeni? pozz
njegovi orginalni farovi,jedan bio crn istrosen pa ja kupio neve,a sad cekam obicne providne stopke,mislim da ce mu stajati jer su prednji farovi cisti i kronirani!!!
homer je napisao(la):mahir_011 je napisao(la):homer je napisao(la):dobro došao brate po autu
njegovi orginalni farovi,jedan bio crn istrosen pa ja kupio neve,a sad cekam obicne providne stopke,mislim da ce mu stajati jer su prednji farovi cisti i kronirani!!!
lijepi su. koja je bila cijena i gdje si ih kupio?