Član
aaa, old school, before honda, before many many times there was a car...creashed in the peaces:lol::lol::lol:BLACK KNIGHT je napisao(la):Sjedista su kod Focusa odron..prednost dajem Renault-u, svidja mi se dizajn iako je malo zastario..

aaa, old school, before honda, before many many times there was a car...creashed in the peaces:lol::lol::lol:BLACK KNIGHT je napisao(la):Sjedista su kod Focusa odron..prednost dajem Renault-u, svidja mi se dizajn iako je malo zastario..
erol_brcak je napisao(la):ma bez obzira sto megane ima bolju sasiju i vozne osobine dci oznaka ga ubija,ne znam ja nikad necu prihvatiti sportsko auto sa dizlom pod haubom,smijesan mi je taj koncept![]()
VR6Boki je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):ma bez obzira sto megane ima bolju sasiju i vozne osobine dci oznaka ga ubija,ne znam ja nikad necu prihvatiti sportsko auto sa dizlom pod haubom,smijesan mi je taj koncept![]()
Meni nije smjesan uopste, cesto kad provozam modernog dizelasa odusevim se i pozelim imati nesto slicno. Turbo motori su zakon pa i dizeli, vec ispod 2000 o/min spreman je za akciju. Meni se to sve vise svidja, iako i visokoturazne masine imaju svoje lijepe strane...![]()
erol_brcak je napisao(la):VR6Boki je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):ma bez obzira sto megane ima bolju sasiju i vozne osobine dci oznaka ga ubija,ne znam ja nikad necu prihvatiti sportsko auto sa dizlom pod haubom,smijesan mi je taj koncept![]()
Meni nije smjesan uopste, cesto kad provozam modernog dizelasa odusevim se i pozelim imati nesto slicno. Turbo motori su zakon pa i dizeli, vec ispod 2000 o/min spreman je za akciju. Meni se to sve vise svidja, iako i visokoturazne masine imaju svoje lijepe strane...![]()
sve je to fino,vuku ovi novi dizeli (mislim turbodizeli) zaista dobro,ali nemaju duh benzinaca,sam zvuk,niski okretaji,boje se crvenog,njaaaah.
jebo potrosnju,cef nije skup koliko god da je,a si vidio sta pise u EVO-u da bi ustedio 1000 km trebas preci 20 000 km.![]()
erol_brcak je napisao(la):hahahah,samire,samire moras svaku temu u off poslat,cccc...
hehe,al gotivna ti pricica!
edit:zar ti nisi dačija fen?![]()
VR6Boki je napisao(la):SamiRX-8 to mogu mnogi auti. BMW-i imaju taj sistem jos od 80-ih, recimo svi Golfovi 3 sa elektricnim prozorima i centralnim zakljucavanjem - ak im ugradis alarm, kod zakljucavanja uradit ce isto...
SamiRX-8 je napisao(la):erol_brcak je napisao(la):hahahah,samire,samire moras svaku temu u off poslat,cccc...
hehe,al gotivna ti pricica!
edit:zar ti nisi dačija fen?![]()
Dačija fan naravno, a ne fen
koliko ja znam rijec "fan" je nastala od eng. rijeci "fanatic" koja se cita "fenetik",stoga...![]()