hahaha to ti je novogodisnji popust :lol::lol::lol::lol:
Ja ga sad pitao da nije neka greska, ka meni lik nije lafo mozda nzs sta je alat...Slicni Facom setovi po ebay su po 120-150 €, a za 250€ se moze naci (veliki) komplet 1/4 i 1/2 do 32 il 34 i to od kvalitetnih proizvodjaca...
Ja sam sebi kupio veliki proxxon platio 320 KM, pored njega imam jos velike profeisonal (raxx, ima jos xx marki sve isto samo guma oko racne razlicite boje) mada bi njega prodao, mala racna preskace u jednu stranu ja rastavljo nije dobro onaj mali hepek na desnoj strani nazubljen tokaru odnijet da stavi 2 zuba i sve super funkcionise.
Nisam toliko zaljubljenik u elektro alat kolko volim rucni pogotovo odvijace, od odvijaca imam 2 seta witte protop i vde, u planu je nabavka seta hazet, wera, wiha, kao i njihovih brendova...Od odvijaca dobri su Americki Husky i Snap on ali ih ja ne volim zbog drske, a i ruzno izgleda kad se sloze Snapon svi narandzasti il crni..
Sto se tice klijesta ko ima najmeru nabavljat da ne baca dzaba pare moze uzet Luxx novu seriju (po licenci NWS, nws je za klijesta ono sto je bmw il merc za auto), il polovne Knipex mada se i novih moze naci na snizenju za male pare samo treba ganjat to....Sto se tice Luxx tool ima ga u Zenici gore u Pecuju (ima njihov logo na zgradi) prije Almy iz pravca Doboja, vjerovatno imaju jos nekih alata... Proxxon, Gedore, Knipex, SKG ima u Lets Do it centrima sirom BiH. Witte i jos nekih odvijaca nasao sam u Conradu Sarajevo al su preskupi, gore je witte protop 85 a ja sam svoje u Doboju platio oko 45-50 KM...