.nOKe Legend 09.05.2012 #1 I tako prije par dana dodjem kod svog majstora koji mi inace radi auspuh, cijevi od intercoolera itd itd, i pokaza mi on ovo..
I tako prije par dana dodjem kod svog majstora koji mi inace radi auspuh, cijevi od intercoolera itd itd, i pokaza mi on ovo..
sub3r Član 09.05.2012 #3 svaka mu cast jbt :icon_eek: vidjoh onu sliku na fb... stvarno mu ovo ide od ruke
ogipower Član 09.05.2012 #6 pa ovakve figurice imaju u avazu na stupu . . . nije ih valjda on pravio :icon_rolleyes:
GolFanatiCars Član 09.05.2012 #10 svaka mu cast a posteno me je nasmijao sa figurom desno sa trece slike :icon_biggrin::lol::lol:
haris0032 Član 10.05.2012 #11 ako se ne varam, radionica mu kod bosnalijeka, bas sam gledao ove i divio se... Koliko je dobar majstor tooliko i umjetinik!
ako se ne varam, radionica mu kod bosnalijeka, bas sam gledao ove i divio se... Koliko je dobar majstor tooliko i umjetinik!
Mirsado Član 10.05.2012 #15 Interesujeme jesu li njegove te umijetnicke figurice i na azovom tornju u rotirajucem restoranu ? Ko da sam tamo vidio ovakve figurice.
Interesujeme jesu li njegove te umijetnicke figurice i na azovom tornju u rotirajucem restoranu ? Ko da sam tamo vidio ovakve figurice.