Nezz druze na koji cilindar mislis ?Ne smeta nista ako ubacis jos po jedan u svaki cilindar.
Poslato sa G620S-L01 uz pomoć Tapatoka
Ma zajebava te druze, a vala i treba te kad pitas tako pitanje. Ja neko ko se ne razumije u mehaniku zna da ne bi smio voziti sa sarafom u mjenjacu.Nezz druze na koji cilindar mislis ?
Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk
A dobro nije saraf bas u mjenjacu on je na dijelu gdje je zamajac i druk lezaj jednim dijelom jest a drugim nije u mjenjacu.Ma zajebava te druze, a vala i treba te kad pitas tako pitanje. Ja neko ko se ne razumije u mehaniku zna da ne bi smio voziti sa sarafom u mjenjacu.
Nebojsa_GTD potpisujem tvoj tekst.Ne kontam cemu podjebavanje kad covek fino pita nesto sto ne zna. Nije ni cudo sto je sve manje tema i postova ovo je forum da nesto covek nauci al kako ce naucit nesto kad u sebi misli da ce izbiti nešto ovako da ga neko podjebava.
Ma uspio sam izvaditi saraf skino alneser pa snimio klip sa tel lociro saraf i onda sa magnetom izvuko,ali drugi problem se pojavio upalio auto radi isto traktor u pitanju je vw bora 1.9 tdi 74 kw
Poslano sa mog SM-G531F koristeći Tapatalk