lhasa_green_beast je napisao(la):Da ti ga nije ukrao taj koji ti ga je prodao ?
Provjeri sam vec nije, lik je cist ali dobio sam informaciju da je lik kod koga sam prao auto prije mjesec dana 99% organizator, ali to je sve rekla-kazala.
lhasa_green_beast je napisao(la):Da ti ga nije ukrao taj koji ti ga je prodao ?
Netix je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Da ti ga nije ukrao taj koji ti ga je prodao ?
Provjeri sam vec nije, lik je cist ali dobio sam informaciju da je lik kod koga sam prao auto prije mjesec dana 99% organizator, ali to je sve rekla-kazala.
Netix je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Da ti ga nije ukrao taj koji ti ga je prodao ?
ArminM je napisao(la):strasno je sta se desava, skupljas pare, skupljas i dodje ti neki debil koji nema nista vise od osnovne skole i odveze ti auto:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
Netix je napisao(la):Provjeri sam vec nije, lik je cist ali dobio sam informaciju da je lik kod koga sam prao auto prije mjesec dana 99% organizator, ali to je sve rekla-kazala.