Ukraden Mobitel SAMSUNG OMNIA HD

Ukraden Mobitel SAMSUNG OMNIA HD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Ukraden Mobitel Samsung OMNIA HD na Dobrinji u Sarajevu

u mobitelu su moje slike, brojevi i klipovi sa racea...
ako tko cuje da neko od lopuža prodaje ovakav telefon nek se javi...

061 484 164

hoce Bekir da predribla Maradonu,boziju ruku...hihihi
i treba ih naklepati dobro,neko skuplja par mjeseci novac da kupi i onda ga kreten uzme.....oguliti i nasoliti.....!!!
Back to topic

Član
Bekir_SA je napisao(la):
Ako neko zna nesto o izvjesnom MARADONI iz Semizovca neka mi se javi...

maradona je iz srednjeg nije iz semizovca znam ja imam jarane koji znaju gdje zivi..ja sam ga ispalijo toliko da je na cumu bio 10 dana prije jedno pola godine uzo rodjaku telefon..nije se opametio ccc

vidjecu ti ja sutra da saznam tacno gdje zivi

Član
ok bilo kakva informacija je dobro dosla... lik je bio visok oko 180-190, srednje gradje, imao je neku bradicu, krupnije oci,,,

Član
Stanite u kraj ovoj bagri! Slomite mu par koskica i uslikajte djubre, da svi mogu da ga bar pljunu kad ga sretnu!:icon_mad:

Član
Ja imam isti takav i cuo sam da taj mobitel ima ugradjenu bateriju za gps,da se moze locirat i kad je tel ugasen i izvadjena baterija.... Tako sam bar cuo,al sta te kosta vidit u ovlasteni samsungov ducan uz racun i dokaz da je to tvoj tel,neg ti ga lociraju,i javi policiji za to isto ako ih pocastis malo mozda ti ga i nadju....
Tak sam ja bar cuo za tu extra bateriju,moj je jos kod mene da bi probavo.....Sretno.... i javi sta je bilo....;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.