strujaze je napisao(la):Nezz koliko je provjerena inf.ali sam cuo nesto tipa da nazoves svog provajdera i kazes da je uredzaj otudzen,drugi put kad se tel. upali bez obzira koja kartica da bude u njemu oni ga registruju :icon_question: ,znam jedan slucaj kad je momak kojeg znam kupio ispod ruke nokiu n95 sav sretan nosao ga par dana,kad prc zove ga murija kao provalili da je taj uredzaj otudzen i da se javi u policiju???? Znaci ovo nije potvrdna informacija vec rekla-kazala kako sam i ja cuo,ako ti sta moze biti od koristi da nazoves,provjeris dobro i jest,ako ne zanemari ovaj odg..pozz
c0d14c je napisao(la):pa ima program za mob jos pogotovo ako ima wireless mob kupis programcic i salje lokaciju nesto slicno kao ona opcija u telekomu mTU sam tako nesto i znam da ga mozes zakljucat i da se obicnim vracanjem na tvornicke postavke nmz izbrisati nego ti kod treba za brisanje tog programa a u pozadini taj program radi dok oni skontaju za taj program ti si vec nasao telefon najbolja opcija, a sto se tice ovog da ti telekom nadje oni nalaze jedino u slucaju ako je nanesena kakva ozljeda tebi pa da preko toga mup pokusa uhvatit ko je to uradio
Bekir_SA je napisao(la):c0d14c je napisao(la):pa ima program za mob jos pogotovo ako ima wireless mob kupis programcic i salje lokaciju nesto slicno kao ona opcija u telekomu mTU sam tako nesto i znam da ga mozes zakljucat i da se obicnim vracanjem na tvornicke postavke nmz izbrisati nego ti kod treba za brisanje tog programa a u pozadini taj program radi dok oni skontaju za taj program ti si vec nasao telefon najbolja opcija, a sto se tice ovog da ti telekom nadje oni nalaze jedino u slucaju ako je nanesena kakva ozljeda tebi pa da preko toga mup pokusa uhvatit ko je to uradio
nista Liga da ti nanesemo kakvu ozljedu pa idi u telecom :icon_question:
Bekir_SA je napisao(la):c0d14c je napisao(la):pa ima program za mob jos pogotovo ako ima wireless mob kupis programcic i salje lokaciju nesto slicno kao ona opcija u telekomu mTU sam tako nesto i znam da ga mozes zakljucat i da se obicnim vracanjem na tvornicke postavke nmz izbrisati nego ti kod treba za brisanje tog programa a u pozadini taj program radi dok oni skontaju za taj program ti si vec nasao telefon najbolja opcija, a sto se tice ovog da ti telekom nadje oni nalaze jedino u slucaju ako je nanesena kakva ozljeda tebi pa da preko toga mup pokusa uhvatit ko je to uradio
nista Liga da ti nanesemo kakvu ozljedu pa idi u telecom :icon_question:
c0d14c je napisao(la):pa ima program za mob jos pogotovo ako ima wireless mob kupis programcic i salje lokaciju nesto slicno kao ona opcija u telekomu mTU sam tako nesto i znam da ga mozes zakljucat i da se obicnim vracanjem na tvornicke postavke nmz izbrisati nego ti kod treba za brisanje tog programa a u pozadini taj program radi dok oni skontaju za taj program ti si vec nasao telefon najbolja opcija, a sto se tice ovog da ti telekom nadje oni nalaze jedino u slucaju ako je nanesena kakva ozljeda tebi pa da preko toga mup pokusa uhvatit ko je to uradio
sorry fa OFFbeZZa je napisao(la):Ma od toga da ti BHTelecom nadje mobitel nema nista, meni je ukraden N95 prosle godine, i sve fol prica nacemo ga u roku par dana daj IMEI, broj mobitela ovo ono i na kraju nista. Mislim volio bi da ti nadju, ali mislim da je to suplja. A za tog prvog sto si ga opisao, odgovara opisu jednog lika sto je prije 20tak dana obio granap na dobrinji 5 i radnicu ubo nozem. Treba nac' stoku i fino im objasniti neke stvari
guster je napisao(la):sorry fa OFFbeZZa je napisao(la):Ma od toga da ti BHTelecom nadje mobitel nema nista, meni je ukraden N95 prosle godine, i sve fol prica nacemo ga u roku par dana daj IMEI, broj mobitela ovo ono i na kraju nista. Mislim volio bi da ti nadju, ali mislim da je to suplja. A za tog prvog sto si ga opisao, odgovara opisu jednog lika sto je prije 20tak dana obio granap na dobrinji 5 i radnicu ubo nozem. Treba nac' stoku i fino im objasniti neke stvari
a gdje se to desilo na Petici jer tu zivim a nista nisam cuo o tome ?