Član
corradoM je napisao(la):Anes_mo je napisao(la):ArminM je napisao(la):dobro ti govore,ostavi javno broj telefona i nek te zovne onaj ko vidi auto. Izgleda da je tebi auto pred nosom,samo treba malo srece da ga nadjes. Ustvari makar tog kradljivca da nadjes,nesto sam skeptican oko toga da ces auto vratit,bar po prici koju sam mogao da citam ovdje. Sranje je to s papirima,ko zna,mozda je taj do sada ilegalno napravio papire,mislim ljudi svasta rade,svakakvim malverzacijama se bave:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
nesto mi nerealno da je klapio auto,i sada se hladno vozi po sarajevskom kantonu i okolici,nije to cista posla,ali se nadam da ce sve izaci na dobro,i u tvoju korist
Imeni je drug to sumnjivo da neko voza ukradeno auto, ili taj sto ti je prodao imao papire a nije tebi rekao da ima. Bgm najbolje da zaboravis ovo auto.
anese preporucujem ti da jos par puta sve procitas. da je tvoj golf u pitanju, nebi ti tako lahko odustao od njega. sve najbolje ! :icon_smile:
Momak koji mi je prodao auto, znam ga i znam gdje zivi i jos toga, ne znam sta ste navalili na bivseg vlasnika, kad mi je on pomogao i javljao mi se pitajuci zasto je auto u hadzicima, nakon cega je potvrdio i njegov mladji brat da je auto stajalo na auto pumpi.
Procito sam ja tvoje obadvije teme. Jedino mi nije jasno da neko voza ukradeno auto ili je neki teski kriminalac ili neka budala. Najbolje bi bilo ako imas rezervni kljuc i neko ti javi za auto da samo da odvezes auto i odma ga rastavis u djelove.
Sretno u pronalasku auta i sve najbolje