Član
Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno
Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno
Chuza je napisao(la):Duke_Of_Harlem je napisao(la):Slabo znam ulice starog grada , ali jel to na Širokači bilo ? ako je gore , to je neko od lokalnih narkomana i lopova , tako da ti to auto nije daleko od mjesta gdje je ukradeno
Nije na Sirokaci,ovo je ulica dole na carsiji,tj jedna od brojnih ulicica,obidi put do Barica,Barice same ,Mrkovici isto,onda Skaljin Sokak Faletici put za Hresu to su ti neka od najzavucenijih mjesta u nekoj blizini te ulice u kojoj ti je ukradeno vozilo
NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
OggyBoy je napisao(la):NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
Sutra je već kasno. Auto se u dijelove rastavi za 2 sata sa latom i par momaka. Na tvoju žalost, vjerovatno je tako, ali me čudi zašto karavan, vjerovatno je bilo po narudžbi, inače se ne kradu, bar nisam upratio po hronikama.
OggyBoy je napisao(la):NaneVR je napisao(la):Hvala vam ljudi puno sutra opet idem u akciju po navedenim pjestima :icon_rolleyes:
Sutra je već kasno. Auto se u dijelove rastavi za 2 sata sa latom i par momaka. Na tvoju žalost, vjerovatno je tako, ali me čudi zašto karavan, vjerovatno je bilo po narudžbi, inače se ne kradu, bar nisam upratio po hronikama.