ephzhb je napisao(la):Jesi ponovo stavio prekidač samo sa paljenjem zadnjih maglenki (pališ sa jednim čupanjem i prednje izadnje maglenke) ili si kupio prekidač sa dva čupanaj (posebno zadnje posebno prdnje maglenke)
dukat je napisao(la):Ne vidim ovde neke posebne filozofije može sigurno se prikopčati na zadnju ali normalno da ne može bez releja i osigurača...
muha je napisao(la):po gore navedenoj shemi ako ne ugasis prekidac ostanu ti maglenke goriti i zacas akumulator ide pa-pa plus sto moras probusiti tablu negdje da stavis prekidac a ako spojis na zadnju maglenku paralelnu onda ti opali recimo LCM ( light control modul) pa izdvojis nekih 500km na otpadu za polovan + za kodiranje u servisu polovnog modula
ako ne skontas u medjuvremenu kako to ide kod nas je ugradnja maglenki 50KM pa se javi..
@ArminM na golfu 5 ako nemas dvostepeni prekidac onda i nema priprema za maglekne
@ostali i na golfu IV takodje isti problem mada je golf 4 nesto manje slozen jer ima mehanicki prekidac svjetala dok je na golf V preko CAN BUS-a...
ArminM je napisao(la):muha je napisao(la):po gore navedenoj shemi ako ne ugasis prekidac ostanu ti maglenke goriti i zacas akumulator ide pa-pa plus sto moras probusiti tablu negdje da stavis prekidac a ako spojis na zadnju maglenku paralelnu onda ti opali recimo LCM ( light control modul) pa izdvojis nekih 500km na otpadu za polovan + za kodiranje u servisu polovnog modula
ako ne skontas u medjuvremenu kako to ide kod nas je ugradnja maglenki 50KM pa se javi..
@ArminM na golfu 5 ako nemas dvostepeni prekidac onda i nema priprema za maglekne
@ostali i na golfu IV takodje isti problem mada je golf 4 nesto manje slozen jer ima mehanicki prekidac svjetala dok je na golf V preko CAN BUS-a...
pa eto odradite covjeku,,da se ne pati,i da nije dzaba kupio maglenke
ephzhb je napisao(la):Sve je to u redu al ko će iz mostara potegnuti u sarajevo da ugradi maglenke. Sad me još muha isprepada, taman sam ih mislio sam ugraditi ...