UDUBLJENJA

UDUBLJENJA

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanima me ima li neko da zna ko moze da mi popravi sitna udubljenja na limu tj da ih izvuce...NPR udarac neki sitni od tudjih vrata na parkingu isl...
ZNAM da se to moze tj da ima jedan majstor prema visokom ali nemam ontakt njegov

Član
ja isto imam 2 udara od kamencica precnika 1,5-2 cm... dal se to kako sredit a da se ne farba brusi kucka jebaje itd'?

Član
postoji jednostavan nacin za to bez ikakvog odlaska limaru,znaci uzmes gumeni cekic i i cjepku od drva i lagano zavuces iza tog udubljenja cjepku i kucnes po cjepki 2-3 puta i eto ga rijesen problem bez ikakvog odlaska limaru

nadam se da sam pomogao

Član
runaway je napisao(la):
@Fiesta_Boy - Ostavi udubljenja radi uroka :D

Ima u maglaju momak koji radi te stvari.Pegla udubljenja i od leda i tako te stvari.Mislim da se zove Damir.Potrazit cu po PG-u teme.Mislim da sam negdje stavio njegov broj.

Član
Evo za one koje interesuje broj momka iz maglaja koji masinski pegla udubljenja od leda bez ostecenja na laku.Neznam kako radi jer nisam nikad bio ali sam gledao par auta sto je uradio a znam kakva su bila.Vjerujte da sam bio prijatno iznenadjen sto to neko kod nas kvalitetno radi.
Damir Maglaj 061 763 427

runaway je napisao(la):
@Fiesta_Boy - Ostavi udubljenja radi uroka :D

Pitaj dragog kada smo mi gledali OPEL ASTRU u salonu AVIS...
Dolazimo mi tamo kad nasred haube ogromno udubljenje,kao da je neko osrednjim maljem opalio...I pitam ja ovog prodavaca sta je to...a on MRTAV OZBILJAN...ma to protiv UROKA:D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.