Vikicevi dok ne izadju na ulicu Seher se nece smirit. Ova zandarmerija nije normalna cast pojedincima, jbt ako vidis da ces napravit veci belaj nego korist nemoj to ni radit. Kako god se okrene lik im je kidno, nacina ima da ga nadju i da ga nisu jurili al sad bas ako ga ne nadju nisu ni za sta.
Ja da sam u zandarmeriji nista meni ne bi trebalo ni papiri ni koje picke materine, samo kombinezon, pancir pendrek i dva magnuma redo bi pored Miljacke ko sardine udaro cim stignem pa da vidim ko bi pravio sranje bar bi se iskristalisalo imas visoku ribu koja se ne dira bez koordinisane akcije svih organa bezbjednosti i imas sasu koju moras istuc da se smiri inace 1 povlaci bar jos dvojicu. Jbg kad neki klipeta na tv vidi nekog kretena kako prangija, krade auta, pravi saobracajke ovo ono dobije malo kazne ili nikakvu pa i on ce krenit, OK sud ne radi posao to mali zna al da vidi tog kako mu zandar razbija prangiju od glavu nebi mu sigurno palo na pamet da se ide zajebavat. FUP stvarno ima jaku i sposobnu specijalu da se nosi sa najtezim stvarima, jaki su ko Nato al je proceduralni problem njih angazovat, zato nije jedinicu za podrsku al izgleda nikom nije stalo da se stanje dovede u red.