Little Dragon je napisao(la):Jel ovo ona bivsa Amerova astra sa LSD-om
saledoboj je napisao(la):Ovaj sa alfom koda je kroz nakovanj proletio nema djela koji nije razbijena pitaj Boga kolko je vozio....
Sinoc bio u Tz, izlazim na zeleno kad crveni g5 meni sa strane nesto lik rukom mase, pitam jarana kome mase kaze ma nekom na cesti sto stoji u meni go*no umrlo, nemoguce da sam ja izaso na crveno moze bit samo da je on il je semafor zagovno...Lola skino zadnje tablice da ga kamera na snimi, gledam sinoc pola grada nema zadnjih tablica ka meni jaran sto to reko zbog kamera..trkaju se od stupina do mosnika i samo zaredaju po semaforima posle se raja cudi sto svake sedmice cikne po jedna bandera
milanelo je napisao(la):saledoboj je napisao(la):Ovaj sa alfom koda je kroz nakovanj proletio nema djela koji nije razbijena pitaj Boga kolko je vozio....
Sinoc bio u Tz, izlazim na zeleno kad crveni g5 meni sa strane nesto lik rukom mase, pitam jarana kome mase kaze ma nekom na cesti sto stoji u meni go*no umrlo, nemoguce da sam ja izaso na crveno moze bit samo da je on il je semafor zagovno...Lola skino zadnje tablice da ga kamera na snimi, gledam sinoc pola grada nema zadnjih tablica ka meni jaran sto to reko zbog kamera..trkaju se od stupina do mosnika i samo zaredaju po semaforima posle se raja cudi sto svake sedmice cikne po jedna bandera
sto se provaljujete kad ne znate ni sta je bilo, nije momak kriv, zena prosla kroz crveno , vi ko oni na klixu odmah trkaci isli 200 i sl :icon_rolleyes: