elmir je napisao(la):
red-v6 je napisao(la):
elmir je napisao(la):
allroad je napisao(la):
navodno ova suvozacica je u teskom stanju... slomljena noga i ruka i nesto sa glavom... uglavnom ne mogu je probudit iz kome... a znas je i ti elmire sigurno frizerka jedna da ne navodim ime
znam brate, ja odma bio tu naisao 5min. poslije sudara.. a znam koja je budala i napravila udes.. cccc a uskurcio se bio veli jako auto ima da si vidio gdje je mene prestizaoooo ccc ja bi sebi metak u celo odma opucao.. cc
"kurcio se kurcit ce se i dalje",budala mozda jesam ali pogledaj malo sebe,samo nastavi pisat i pricat meni nesmeta jer kad se prica zna se da sam ziv,a isto sto si rekao da sam po tebi ja kriv velika je steta sto nisi ti onaj koji odredjuje krivicu...i nezaboravi audija sam razbio a bmw-e je ispravan,a zavidnost mi nesmeta jer zivim za sebe a ne za one koji pisu i pricaju protiv mene...
jesil mozda vidio kad sam ja napisao da si ti kriv??isti dan udesa, ja bio na licu mjesta i tako pricao onaj sto naplacuje parking kod hotela
kasnije sam cuo sta je sve bilo i nemoj mi nepotrebnih komentara necu da se svadjam!!! go
licno sam procitao i isprintao kod sabana ono sto si napisao i kad sam davao izjavu u mupu predao sam papire pa ako dodze do suda bit ces svjedok koji sve zna,napisao si da sam proletio pokraj tebe 120 i da jesam to nije tvoj problem,razbio sam svoje a ne tvoje :icon_smile:
a komentara ce bit jer ovo je tvoj post...
[/quot
nije problem, samo zovi..:lol::lol::lol: sta sam to ja napisao!? sto nema sad hhhh:icon_eek: nosikiriki ja sam ti glavni svjedok