udes na kosevu

udes na kosevu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
maloprije prolazim gore na kosevu...kod NOVUS-a i one autopraonice udes...3 auta.... ford focus...golf 2...i golf 3...GTI ja mislim...crna...zatamljena...bbs felge....da nije neko s foruma????
uglavnom koliko sam primjetio nije bilo povrijdjenjih....ali je materijalna steta velika...
 
Član
I mene je interesovalo da li je neko sa foruma?
Inače fin onako Golf GTI,i čini mi se da je ''on kriv''? Jer vidio sam da je u lijevoj traci?(suprotnoj)
 
Član
Pa jeste gadan dio,ovi sto idu ''odozdo'' ,iz pravca Ciglana prema Barama,zalete se,i onda gore ima onaj prevoj a plus što još bude često i vode po cesti i to je to...
 
Član
ondje je najgadnije sto autobus zauzme pola desne trake kad staje na stanici i onda dok raja prolazi pored autobusa, moraju uciti sve zivo sto znaju, da im ne izleti niko odozdo iz pravca bara.
dosta puta sam iz autobusa gledo kad je na tom mjestu sekundica falila za udesa...
 
Član
Razbio sam se JA , nije strasno blatobran, zmigalnik ,karambolka, far, hauba se moze uraditi, na kraju sam ja ispao kriv, evo kako je doslo do toga .
Vozio sam iz pravca ciglana prema barama u svojoj traci ,iz pravca bara je isao fokus koji je htijeo da skrene prema stadionu i usao je u moju traku i tu se zaustavio ,pokusao sam da izbjegnem da ne udarim u njega koji je stajao u mojoj traci ja "pobjegnem" u traku iz suprotnog pravca i udarim golfa mk2 ni krivog ni duznog ,fokusu nista ,ja ispadnem kriv, umjesto da sam opalio tog fokusa i on bi ispao kriv jer je meni oduzeo prvenstvo prolaza.
Juce sam odmah odvezao auto majstoru i kupio skoro sve dijelove nadam se da ce biti gotovo za par dana.
 
Član
Po slikama koliko vidim nisi se puno razbio,jer juče dok sam prolazio učinilo mi se da je auto dosta više oštećeno.Crveni golf je više oštećen ili se varam?
Uglavnom nek nikome ništa nije bilo,a lim će se nadoknaditi...

A de mi reci šta je bilo sa tim vozačem Focusa? Jel pobjegao ili sačekao muriju ako je dolazila uopšte?
 
Član
Vozac fokusa je preparkirao auto do dolaska policije tako da je izgledalo kao da uopste nije usao u moju traku, sto se crvene 2-ce tice prosla je gore od mene, jer sam je coskom udario u sredinu hauba , prsa, hladnjak ,nabijeni blatobrani itd.
 
Član
sreca nisi puno,moglo je gore biti,ovo je manje-vise sve kozmetika;)
zao mi golfica opet,prelijep je
 
Član
jbg probo sprijecit naebo ni kriv ni duzan bolje da si u tog levata s fokusom neg nije to puno stete sreca popravices to brzo pa nam stavi slike da viidmo kako si uradio
 
Član
jbg naebo si a ni kriv ni duzan a jel barem gospodin iz fokusa
ponudio ikakvu pomoc posto je on to sve i zakuho
 
Član
ma opasan dio pravo... ja se nekad pravim pametan pa krenem preticati i ne zavrsim preticanje do gore...predjem preko one zebri i udjem u onu traku....bogami se ne treba zajebavati...
jasam mislio da si vise razbio al hvala bogu nisi....jbg sta je tu je
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top