Udes kod RTV doma!?

Udes kod RTV doma!?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
sinoc se vracam iz grada, kad policija blokirala put, rotacije ovo ono, prolazim sa druge strane vidim 3 auta na cesti, bez nekih vecih ostecenja, crna ibiza stoji na putu sa 4 zmigavca, siva alfa 147 na trotaru i jos j neko auto bilo nisam ga prepoznao

jel zna neko vise o ovom ?

valjda je bilo nesto vise cim je policija blokirala komplet put, ni tramvaji nisu radili :icon_rolleyes:

Član
pa i ja umalo da se udesi ali dobro je proslo.......
sva sreca nije bilo povrijedjenih malo curo ostala bez svjesti ali dobro je bilo ma nisat BRZINA druze bila malo se glupiralo po cesti i umalo da zavrsi fatalno...... pokusali i cura sa alfom i ta ibiza u istu traku pa je on nju udario prednjim lijevim djelom u njen zadnji desni dio i okreno je na cesti ali umalo cura nije odletila u miljacku odbila se od desnu ogradu od mosta i odletila na šine eto to je to .............. EBI GA BRZINA ja sam bio sve dok policija nije dosla tj dok cura sebi nije dosla onda nas je policija sve koji nisu ucestvovali u sudaru rastjerala.....

eto i ovdje da copy-paste

Član
pa naravno :lol::lol::lol::lol::lol: pa ovo je rubrika CRNA HRONIKA SAOBRACAJ a mi :lol::lol::lol::lol:
:icon_exclaim:

Član
Vjerovatno jer su spam :D

Vidim i ja rotacije,prilazimo kad ta tri auta u čudnoj formaciji poredana,ali nijedno nije strašno udareno,a sjatilo se milicije koda je počeo III svjetski rat

Član
vidio sam i ja taj sudar , dobro je prosla cura , ja sam bio tu kad je hitna dosla i odvezose, koliko sam vidio airbegovi na alfi nisu izletitili ? uglavnom bitno je da su svi ok... i bio je nekakav golf 2 cini mi se austrijske table isto sva cetiri gore odmah blizu alfe

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.