boss_C200 je napisao(la):a moze li se s pasosom samo? posto licna mi istekla, a nece biti gotova do petka iduceg, a moram u beograd:icon_question:
idosa je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):a moze li se s pasosom samo? posto licna mi istekla, a nece biti gotova do petka iduceg, a moram u beograd:icon_question:
:lol::lol::lol::lol: ovo mora da se zezas :lol::lol::lol:
ja sucim se ide preko granice nek sa pasosom za licnu te nece niko ni pitat, a to sto nam srbija da da udemo samo sa licnom je njihova cista volja.
boss_C200 je napisao(la):idosa je napisao(la):boss_C200 je napisao(la):a moze li se s pasosom samo? posto licna mi istekla, a nece biti gotova do petka iduceg, a moram u beograd:icon_question:
:lol::lol::lol::lol: ovo mora da se zezas :lol::lol::lol:
ja sucim se ide preko granice nek sa pasosom za licnu te nece niko ni pitat, a to sto nam srbija da da udemo samo sa licnom je njihova cista volja.
sta ja znam, moze mi ko trazit licnu, posto vozim, a nema je visee :icon_biggrin:
idosa je napisao(la):Moze samo prati ako nije auto na tebi da imas punomoc
technoGeek je napisao(la):idosa je napisao(la):Moze samo prati ako nije auto na tebi da imas punomoc
Nema ni to veze, ne treba ti nikakva punomoc, samo saobracajna i niko te nista ne pita, bez obzira da li je auto registrovano na nekog iz Afrike koji zivi ovdje, ti prolazis granicu i bez punomoci