U saobraćajnoj nesreći povrijeđen 38-godišnjak iz Tuzle

U saobraćajnoj nesreći povrijeđen 38-godišnjak iz Tuzle

Član
Tridesetosmogodišnji R.A. iz Tuzle povrijeđen je u saobraćajnoj nesreći koja se u nedjelju oko 13 sati dogodila na magistralnom putu M4 u mjestu Bukinje, općina Tuzla. Ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda kod R.A. te je zadržan na liječenju na Odjeljenju intenzivne njege u UKC-u Tuzla.

Kako saznajemo u MUP-u TK, u saobraćajnoj nesreći su učestvovali R.A. (38) koji je upravljao automobilom ˝golf II˝ (K53-E-659) i R.H. (51) koji se u trenutku nesreće nalazio za volanom automobila ˝renault megane˝ (A16-J-374). Na vozilima je pričinjena veća materijalna šteta, a drugi je vozač nije zadobio ozbiljnije povrede. O događaju je upoznat kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili službenici policije OKP PU Tuzla.

SLIKE

http://www.tip.ba/2011/11/13/foto-teska-saobracajna-nesreca-u-blizini-termoelektrane-u-tuzli/
 
Član
a jbt zivot, pa kako ovo vise voze:icon_evil: i ne znam kako se uvjek tu uspiju slupat:icon_confused:
 
Član
zato sto svaki dan neko pretice preko linije za lijevo skretanje i onih ostalih linija...
 
Član
Jb majku od Gracanice do Tuzle treba postavit 500 patrola i samo da deru, nije normalno sta raja radi pogotovo kad se ufati pravaca oko Lukavca i od petlje prema Tuzli.
 
Član
Ova što je vozio megana bio pjan i vozio brzo preticao, a ovaj dečko što je nastradao vozio normalno i najebo da valja...
 
Top