U prometnoj nesreći teže stradao motociklista

U prometnoj nesreći teže stradao motociklista

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uprometnoj nesreći koja se danas oko 11.30 dogodila na mostu Hasana Brkića u Mostaru teže je ozlijeđen vozač motocikla koji se sudario sa osobnim vozilom. Do prometne je nesreće došlo na samom ulazu na most s istočne strane mosta odakle se prema zapadu kretao passat karavan hrvatskih registarskih oznaka ST 940 SF.

Tada je, iz za sada neutvrđenih razloga, došlo do sudara sa motociklom registarskih oznaka 455-M-386 koje je u srazu sa passatom skoro u potpunosti uništeno. Vozač motocikla A.H. pretrpio je teže tjelesne ozljede te je vozilom Hitne pomoći prebačen na RMC "Dr. Safet Mujić".

Nakon prometne nesreće kao i za vrijeme vršenja očevida prometovanje je bilo dosta otežano i dolazilo je do većih kolona. Promet se odvijao otežano naizmjeničnim propuštanjem vozila jednom trakom. (m.m.)





 
Član
jel ovaj cuko vrši uvidjaj :)
nadam se da ce se vozac brzo oporaviti a ko je skrivio treba da odgovara
 
Početnik
zalosno ,al ne mora znacit da vozac automobila uvijek kriv znaju se i motoristi i skuteristi preracunat i uzet prvenstvo i eto belaja..:icon_rolleyes:
 
Član
Deyo je napisao(la):
I u Tuzli večeras neko pokupio skuter sa autom... jednom nogom u grobu kad si na motoru... kad "vozači" (seljaci) ne znaju ni šta je žmigavac a kamoli saobraćajne propise...

Deyo ne grijesi dusu, meni su znali motoristi i skuterasi zaobilaziti i sa lijeve i desne strane na raskrsnici, samo zato sto im ljeno cekati ko svaki drugi pa se guraju...nedo Bog da me ogrebu po boku ili mi plesnu od branik zbog svoje gluposti...ima hajvana i auto sofera i moto vozaca, tako da sve zavisi ko je koliki retard u glavu ;)
 
Član
a jbg treba se pazit sad ima ih pravo puno a tesko ih uociti na vrijeme pogotovo ako brzaju . . . ja umalo veceras s djevojom nisam jednog pokupio sec je falila srecom imao mjesta pobjego na sine :icon_mad:
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top