Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Kako je samo ovo dobar autic, imao sam davno priliku da ga provozam ,neke davne 2000 godine, zuca prava!
Cuvaj ga kao oci u glavi i da te pitam kad ces da me provozas, al ozbiljan sam!
Izgleda dobro utegnut primjerak, bar lima sto se tice, ja bi takodje vratio njegove branike i poskidao ove bageraske naljepnice ipak to je GTT mali KRALJ......
Nije stvar kako izgleda,nego je stvar u tome da ovo auto ima odredjeni status,kultno auto i njegovu pojavu ne smiju unistavat neke plasticne pizdarije i naljepnice.Nije to to.:icon_biggrin:
Nije stvar kako izgleda,nego je stvar u tome da ovo auto ima odredjeni status,kultno auto i njegovu pojavu ne smiju unistavat neke plasticne pizdarije i naljepnice.Nije to to.:icon_biggrin:
Cim ga uzmesh, vracaj mu orginalne dijelove- pocevshi od prednje karambolke. Ovo auto je kult- ikona- pojam 80-tih isto kao sto je golf 1 gti ili opel manta i nikakvo unakazivanje plastikom mu nije potrebno.
gdje ga vidis keno :icon_question::icon_question:
ma brate drama ovako s ovim branicima a naljepnice mu isto stoje spica bila je nekad i na haubi CAT postavit cu slike ako nadjem
e zanima me kolko vrjedi ovakav reno gt turbo (zapravo fabricki,orginalno sve) u vrlo dobro ocuvan :icon_question: samo me zanima kolka im je cjena od prilike posto ja razmisljam da ga kupim?
pozz i hvala unaprijed...
:123:
rendjo kad nije nista radjeno na njemu
da je sve u extra stanju vrijedi neki 4-5000 a najveci problem je sto ih je malo i tesko ih naci da je fabricki sve na njemu da nije nista radjeno na ovom bijelom bilo sve fabrika zena ga vozala
Evo par fotografija Renault 5 GT Turbo u bijeloj boji, cisto da vidis ljepotu GTT sa 98% fabric look-om...Tako malo je na njima radjeno, a tako "mnogo dobro" izgleda...Sto vw_damir rece ikona 80-tih steta je to kvariti...