zlatna sredina što se aira tiče a bbs samo orginal dolazi u obzir bar kod meneMogu se i replike BBS naci i za 800km nove od 15inca do 19inca sirine biras sam
Air ride takodje imas nov od 800km obicne i jednostavne one + carina i put, izadje oko 1300km, pa i do 6-7000km se krecu air ride
za takve ljude i jesu samo čelične felgeZa ovu felgu nebih osobno dao 200km a taj air za 800km sluzi samo za uslikat auto ispred kuce,a to mozes i sa skidanjem amortizera....
šta ja znam šta ti imaš i vozišHahahahaha,koji šaljivdžija...ja i vozam celicane i nemam pojma sta je bbs
kakvo 3000, farba je dobro skupa, zaštita, ruke, pjeskarenje, ide to i do 5000ima felgi i svega ali svi se najvise lijepe za taj BBS. uglavnom ako ides na bbs i air ride to je najmanje 5000KM i ako farbas kvalitetno kao sto je ovaj ofarbo golfa i to kosta najmanje 3000KM jer je rastavljen do najmanjeg sarafa ispjeskaren i onda sve komplet nanovo farbano sto mislim da je i 3000KM malo za taj rad i kvalitet
Koliko para toliko i muzike, mogao sam i ja za svoje auto kupiti jeftino FK opruge 60/40 nove, na njima izgleda super, spusten super a onda kad se vozim u njemu kao da se vozim u konjskim kolima ali nisam nego sam uzeo H&R opruge i rahatZa ovu felgu nebih osobno dao 200km a taj air za 800km sluzi samo za uslikat auto ispred kuce,a to mozes i sa skidanjem amortizera....
što će ti to "k'o u konjskom kolima" kad su bmw vozila konjska kolaKoliko para toliko i muzike, mogao sam i ja za svoje auto kupiti jeftino FK opruge 60/40 nove, na njima izgleda super, spusten super a onda kad se vozim u njemu kao da se vozim u konjskim kolima ali nisam nego sam uzeo H&R opruge i rahat
hahahaha da hej, a jesam i ja budalašto će ti to "k'o u konjskom kolima" kad su bmw vozila konjska kola