TV emisija Fifth Gear pred gašenjem?

TV emisija Fifth Gear pred gašenjem?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
fifith%20gear.jpg

Britanski Daily Mail tvrdi da je poznata automobilska TV emisija Fifth Gear pred gašenjem, i to zbog pada gledanosti u odnosu na ostale emisije Channela Five.

Emitovanje Top Geara je počelo pre sedam godina tokom kojih je emisija okupila velik broj obožavalaca. Međutim, taj je broj očigledno bio nedovoljan da Fifth Gearu obezbedi plasman na listu 30 najgledanijih emisija pomenutog TV kanala. Prema nezvaničnim informacijama, Fifth Gear je u poslednjoj sezoni privukao tek nešto više od 1 miliona gledalaca, što se negativno odrazilo na marketinški uspeh showa.

Tokom svog postojanja Fifth Gear je često upoređivan sa svojim glavnim konkurentom, BBC-jevim Top Gearom čiji su voditelji često prelazili u Fifth Gear. I dok emisiji Jeremyja Clarksona za sada ne preti gašenje, Fifth Gear je, izgleda, stigao na kraj puta. U Channelu Five kažu da je Fifth Gear bio odličan show, ali da je vreme da se isprobaju neke nove ideje. Nadamo se da će te ideje uključiti i ekipu voditelja, od Tiffa Needella do Vicki Butler-Henderson.

Kada već govorimo o Vicki, recimo i da britanski novinari sumnjaju da će dinamična 37-godišnjakinja dugo biti bez posla. Suprug joj je naime direktor showa Top Gear.
 
Član
Porediti ovo i Top Gear ...svi to radimo ali moje je uvjek vjerovanje bilo TOP GEAR!
Steta za emisiju ali...
 
Član
Ma kakva emisija Tita ti...trenutno ima fifth gear na Discovery-ju i dosadni su do bola,mialim,onakvu emisiju možemo i mi voditi.A TOP GEAR,eh to je emisija,i trenutno ima preko 25 GB na mom HDD-u:)-svaka koja postoji za download
 
steta, nece sad Top Gear imati koga zezati:lol::lol::lol:
al' Vicki da ide u TG cisto sumnjam... nece Jezza dati:D
 
Član
fifth gear je emisija isprana od svakog humora u kojem se brzinski odradi suhoparno izbacivanje podataka i specifikacija auta i malo proklizavanja krivinom...smeche...

ni u top gearu nije nesto bolje i kvalitetnije, mana je sto rade samo obrade skupocijenih auta koje mnogi od nas nece niti vidjeti, a kamoli voziti...ali ako nista smijesna je, luda i zabavna do jaja ;)
 
Član
pa bude u top gearu i "jeftinijih" auta, tipa golf gti/r32 ,scirocco je bio čak u diesel verziji, astra opc jel? focus rs (ovdašnji st) a i pravi rs, al to je već 40k€ bar u hr itd..
 
Član
Pa radili su u pocetku u TGu CONSUMER ADVICE (ili kako se vec pise) onaj debeli vodio ,ali nije bilo zabavno !!!i neka testiraju samo monstrume bar znam na cemu sam a ne ovako gledam 40MINUTA KAKO TESTIRAJU DACIU LOGAN (citaj TRPIM) da bi docekao neki test kvalitetnog auta
 
Nije mi zao ni sekunde,bezze emisija. Nisam je puno ni gledao,mozda 15-20 epizoda na Discovery-ju i dosta sam vidio,kakvo poredjenje sa Top Gear-om,bjez ba :D
 
Član
top gear visi lici na show, dok je fifth gear malo konzervativniji. a i vozacka ekipa je bolja u fifth gearu
 
Član
ma steta za emisiju ,meni je usvakom slucaju uzitak gledat bilo koju od ove dvije emisije ,ako nista naspram nasih su izmislile svijet...
 
Član
corrado je napisao(la):
pa bude u top gearu i "jeftinijih" auta, tipa golf gti/r32 ,scirocco je bio čak u diesel verziji, astra opc jel? focus rs (ovdašnji st) a i pravi rs, al to je već 40k€ bar u hr itd..
Mislim da je bil i test za škodilaka.. Octaviu RS TFSI vs Golf GTI gdje je Octavia uzela golfa za sekundu po krugu al u "rikverc" :icon_smile:

btw. ako netko zna link nek mi to pošalje na pm.. ako nije zgodno postat ovdje...znam da sam gledal ,al ga več dugo nemrem pronač :icon_evil:
 
Član
Nije nesto bila emisija pomalo dosadno, medjutim bolje je da ima sto vise auto emisija da imam sta gledati:D
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top