Član
Pa ne znam, ako je za tebe nista da te uhvati za glavu i tresne od zid, pa te uhvati, pa malo niz stepenice suta...Pilsner_TZ je napisao(la):to ti mislis :icon_evil::icon_evil::icon_evil: nisu ih dovoljno namlatili, nego se u nama normalnim probudi sazaljenje kad on klene na pod e tad ga treba tek pocet lemati:icon_twisted::icon_twisted::icon_twisted:jusuf je napisao(la):Mislis da ih ne bubaju?Dejan 16v je napisao(la):To treba na licu mjesta izbubati, slomiti pa da vidimo koji ce imati muda da opet vako nesto uradi!
Ja sam bio svjedok, prosle godine, kad su narkomana uhvatili u mojoj zgradi da krade ljudima papuce ispred vrata (u tom periodu, za nekih mjesec dana, u mojoj zgradi su obili meni stan, i pokusali jos 2 ), i dosla policija, namlatili ga da valja, normalan covjek posle onakve torture ne bi smio nikoga ni pogledati, a sta se desilo, za par dana je opet taj isti narkoman dosao u istu zgradu da pokusa opet da krade...njima je jaca potreba za srestvima kojima ce kupiti drogu od bilo kakvog mlacenja, udaranja, mucenja, ili cega vec, to je jace i od njih samih.