dragan je napisao(la):
mislim da promatrac i vozac da je to jbna razlika,razlika nebo i zemlja!il nek pomaknu nazad start il nek organizatori rade sto hoce al nek to bude kako treba!:icon_mad:ili nema:123
a nek onda organiziraju samo klasu 17!mislim da to nisu stvari s kojim se moze zjbvt!
ovaj organizator bas i ne mari za mnogo sta.. primjetih inace ovako
da, velika je razlika izmedju gledatelja i vozaca. a posebno izmedju pametnjakovica inace (koji ce se vjerujem javiti u toku sutrasnjeg dana..) i mene. dusu sam pljuno nakon sto sam auto natjerao na kanal da uradim finalnu fazu radova za ovu sezonu. mjesec dana sarafanja i skakanja po radnjama od jutra do mraka (a prije toga mjeseci i mjeseci pribavljanja dijelova i razrada plana rada). bez zajebancije, izgubio sam tocno 4 kila tezine za mjesec dana, jer nisam imao vremena ni volje jesti po citav dan ! (no dobro, bit ce mi bolje vrijeme na 402
)
1000 izazova, prepreka, prerada i problema. i svi su iza mene. u ponedeljak moram u Uzice da mi se sredi novi turbo i balansira (da da ide jos jaci killer na golfa).. pa moram izmapirati opet.. pa za Tuzlu..
i bogami zadnje o cemu vise imam volje misliti je ovo sto cujem, za zaustavni put. no koliko god da sam se borio da bi vozio, svega mi, odbit cu voziti ukoliko nije sigurno. pa makar odbio na licu mjesta nakon sto dodjem gore. odnos prema vozacima mora biti korektan, barem u osnovnim stvarima.