MeBeSad je napisao(la):
GTI FAN je napisao(la):
MeBeSad je napisao(la):
Ima da nece biti nista, a ti ako se pojavis na sud e tek onda bude svasta u prevodu ti popusis
A to da ce meni banka skidati, jesi lud nece banka da "blati" sebe zbog pisljivog Eroneta...da gubi klijente i slicno...
Bgmi se moja banka blati sve u 16 zbog pisljivog Eroneta od kad je sud poslao nalog banci za ovrhu i cak iako sam bio u pravu,izvrsili su je i sad kad cekam na povrat sredstava koja lebde negdje rezervirana na banci a banka ih ne vraca na moj racun dok ponovno ne dobije nalog od suda na koji cekam tjednima,zanimljivo .Mora da je ovo neka urota protiv mene a ostalima nece nista,sve se provlaci vec 4 godine od 2008me kada sam potpisao ebeni ugovor..
Haha prvi put cujem bogami da se to desava...ja sam se informisao i saznao da je to sto su oni radili cista prevara i da ako ignorises pozive it o nemogu ti nista...ja sam to i uradio i eo mozda 1-2 godine mi nista vise i ne salju
ma nista drug ganjaj povrat novca ne odustaj...
Pa naravno da je prevara ,ali ako znas pisati tj potpisati se znas i citati,zasto si potpisao prevaru :icon_biggrin:.Stvar je u tome da sam ja ignorirao prvi pretjerani racun,necu platiti,zatim iskljucenje,zatim njihovo upozorenje i obracun preplate ukupne ,zatim poziv na sud nakon 2 godine,ono traze i kamate,e tu pajdo nema ignoriranja,ne dodjes li na sud ide ti ovrha na platu,samo polako ,ne zuri im se,prodje jos godina,ne ide to brzo kao sto vi mislite
naravno ako nemas placu na tekucem ili nesto za ovrhu onda ti nemogu nista.Ako.Jos 2 god poslije rocista nakon mog placanja umanjene odluke suda za trecinu koju su oni potrazivali sud im ponovno odobrava ovrhu jer ja kao to nisam platio,ja prilazem uplatnicu u prigovoru oni ipak odobravaju ovrhu a banku niko nista ne pita druze,ako sud naredi ovrhu nad tvojim racunom banka to mora izvrsiti.Ovo vam je ziva istina samo sto sam ja cak imao srecu da njihova odvjetnica zaboravi ugovor sa uvjetima koje sam prekrsio i uredno sam platio dogovorenu trecinu ,sacuvao uplatnicu i opet problemi iako sam u zadnjem slucaju ja u pravu.Moze biti to sto kazete samo tesko da vas jedno jutro lijepo i toplo postar nece iznenaditi sa plavom kuverticom :icon_biggrin: .E onda vam jedino preostaje regulatorna agencija za tk RAK da eronetu posaljete mail da cete njima poslati mail,e tada sam ih malo sjebo i poceli su mi se poceli obracati sa vi :lol: