bmwscaner je napisao(la):e ovako u ovaj motor je sve uradjeno nanovo ubaceni klipovi klipnjace od turba radjena glava usis ispuh , smanjivana kompresija i bla bla uglavnom ovaj je oko godinu dana pakovao oko toga i onda proces razrade tamo vamo sve radi dok nije stisnuo gas kako treba i sve je gecrk tako da mani se tog ulaganja nema smisla a eno na piku 1500 km motor i mjenjac nemas sta jeftinije traziti
SM chip tuning je napisao(la):skoro svaki LET neispravan i mnogo stvari na njemu je cesto pokvareno od turba,glave,map senzora,razvodnika,ECUa...
Spustena glava na turbo motoru je znak da nesto nije valjalo i da se motor otvaran jer spustanje glave na turbu nije OK i to se ne radi.
Motor mehanicki je OK,ali sve okolo na tom motoru je lose i veoma kvarljivo.
Little Dragon je napisao(la):u koje auto zelis to da stavis? Ja bi prije ostao na novijem motoru i nekad abd kad bude para uzeo nesto novije ima let za 1300eura sve kompet sto je djaba
i mislim naravno na Z20LET ne C
zmayich je napisao(la):brate, prepravka xe ili u mom slucaj Xer motora do turba te izađe (kako smo ja i dragon racunali) blizu 3.500 eura, sto je naravno ne isplativo i naravno da se radi o projektu po PS-u... sto ukljucuje sve, kovano, bregaje, turbo, izduvnu, da ti srle odradi remap, bla bla bla, elektronika, bla bla bla...
kupi brate c20let ili z20let sa instalacijom i getribom i sve gurni i imas stock 200-tinjak konja koje s sm mapom mozes dici na 240- 260 dok kazes keks...imas regularnu potrosnju i pravo brzo auto...
meni licno je auto 2000 god i ubacio bi Z, mada raja kazu da je starija verzija tj. C-LET bolja i izdrzljivija podloga za dalje Cuniranje...
nauka je to citava...ti samo skupi pare, nadji motor i obrati se srletu...
LP
bmwscaner je napisao(la):probalo ih je dosta i dobilo nista od tog silnog posla
kolega se mucio na svojoj omegi ugradjivao sve kentrao i ulupao para i nakon dva potezanja motor je prdno
zmayich je napisao(la):brate, prepravka xe ili u mom slucaj Xer motora do turba te izađe (kako smo ja i dragon racunali) blizu 3.500 eura ...