dzinn16v je napisao(la):lhasa_green_beast je napisao(la):Pa i nije to neki corav posao. Ko sto sam napisao ima na oficijalnoj BBM stranici kupit citav turbo kit, ovaj druze sto si ti postavio mi je sumnjiv zbog cjene. A neko ce ti to rado uradit uz dobru cifru. Ja ti predlazem da skupis malo podataka konkretno na vw vortexu jer toga ima citav "okean" tamo i tek onda planiras da ista od toga radis. A odma da ti kazem ne bi mogao samo plug & play na KR motor. Ima dosta posla prije nego sto bi razmisljao da izduvnu sa turbom na blok motora.
Ili ko sto su ti pisali kupit 1.8 T (A3, MK4) i imas platformu za nadogradnju veceg turba,ic, mapiranje i slicno...
To sa turbo kitom sa e baya ne pomisljaj...sranje ajme...a kao sto ti kazes da nije corav posao probaj pa ces vidjeti....pitaj clana essu koliko treba znanja prije svega a i novaca da se to slozi...jer da nije tako svi bi vozali 16vt i imali 300ks...za 500E
dado gti je napisao(la):Kolko ja znam weber 45 je karburator a umene je anspric druze i zasto to da ugradjujem?
dado gti
dado gti je napisao(la):Kolko ja znam weber 45 je karburator a umene je anspric druze i zasto to da ugradjujem?
dado gti
dado gti
Mica MNE je napisao(la):dado gti je napisao(la):Kolko ja znam weber 45 je karburator a umene je anspric druze i zasto to da ugradjujem?
dado gti
Druze ja sam samo predlozio bez ljutnje, kao prvo jeftinija je opcija od turba kao drugo ako znas da ga ugradis sa njime moz lagano izvuc 200+ks tako da ja sam samo pokusao pomoci!