Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tuning & styling show No. 2 u organizaciji Auto kluba 49 Brčko
Evo samo da najavimo skup u Brčkom je planiran za drugu sedmicu u mjesecu Maju ili ti tačnije 10. i 11. Maj. Detalji će biti posle objavljeni. Zamolio bih i ostale klubove da budu solidarni da ne stetimo jedni drugima sa smanjenom posjećenošću. Datuma ima za sve
Iskreno nisam nigdje vidio njihovu objavu. od objava jedino sam vidio Taxi bar gradisku 13.04. i ima par najava za juni kao sto su osijek i ne mogu se sjetiti dal bi ko jos da je nesto objavio
Nadamo se jer mi iskreno nemamo lufta da micemo datum jer kao nikad u brckom ce biti vise manifestacija vikend posle nase najave ide motorijada a vikend posle motorijade bi trebalo tradicionalno brcko banovici. Nadamo se lijepom vremenu i jos boljem druzenju
Malo da osvjezimo temu i da damo neku obavjest da je odobrena lokacija u gradu kod CIPS-a na velikom platou Trga Pravde uskoro stize vise detalja jer radimo pun gas
Hvala druze , ih ne smijem ni reci koliko mi auto trosi tako da je to jos za mene luksuz , iskreno uvijek ostavim pare za tako nesto i onda obradujem sebe nekim djelom za auto umjesto da odem hahahah