Ja kako znam svako moze dati neku kritiku il nesto il je to na ovom Forumu zabranjeno :icon_question: a prvi put kombi izbacio 148 i nešto a nije se takmicio sa golf 2 vec sa nekim drugim , a golf 2 149 i nesto nisam zapamtio pa sam rekao da je izbacio vise ! A ti za Lukavac i njegovo okupljanje pisi svako ima svoje dat kritiku , zamjerku itd drugo sto smo mi neslozni i još kako vidim nisu to bile zamjerke samo moje već pola od njih a ne samo od mene ja sam lijepo rekao jesmo dugo cekali rezultate Styling-a to smo cekali samo i da krenemo kuci jer je vec bilo kasno a neki i rade pa moraju se malo odmoriti..i nisam tu dosao da kupim te zamjerke vec sam samo rekao da je dobro rekao kolega iz Complexa a vi to shvatite kako oćete , a i Mensur84 isto je dobro rekao...I necu vise da se prepucajem ! I ne bi da kvarim odnose izmedju klubova itd..SVAKO IMA SVOJE MISLJENJE I STAV Svako dobro
guster je napisao(la):Ukinite novcane nagrade opcenito i obezbjedite samo kvalitetne pehare, kome je do love a ne do pehara ne treba ni da se takmici...
BoroLO je napisao(la):Ja kako znam svako moze dati neku kritiku il nesto il je to na ovom Forumu zabranjeno :icon_question: a prvi put kombi izbacio 148 i nešto a nije se takmicio sa golf 2 vec sa nekim drugim , a golf 2 149 i nesto nisam zapamtio pa sam rekao da je izbacio vise ! A ti za Lukavac i njegovo okupljanje pisi svako ima svoje dat kritiku , zamjerku itd drugo sto smo mi neslozni i još kako vidim nisu to bile zamjerke samo moje već pola od njih a ne samo od mene ja sam lijepo rekao jesmo dugo cekali rezultate Styling-a to smo cekali samo i da krenemo kuci jer je vec bilo kasno a neki i rade pa moraju se malo odmoriti..i nisam tu dosao da kupim te zamjerke vec sam samo rekao da je dobro rekao kolega iz Complexa a vi to shvatite kako oćete , a i Mensur84 isto je dobro rekao...I necu vise da se prepucajem ! I ne bi da kvarim odnose izmedju klubova itd..SVAKO IMA SVOJE MISLJENJE I STAV Svako dobro
Momak si ti video onaj kombi ? I ono pojacalo u njemu ?
Verovatno da nisi, cim pricas tako...
Kombi je zapremine 10 puta vece nego Golf 2....
A apm je bio HELIX 1000.2 ko se razume video je, koji ima svega 1764 Watt merene snage... A u golfu ??? koliko kw-a ? ? ?
Znaci 148.6db u zapremini avionskoj na smesnoj snazi... (cisto da se objasne neke stvari)
I to muzika spakovana za 2-3h posla
p.s. Prebaci onu muziku od 149 ili 152 u kombi... Pa mi se javite da vidim rez <3 :*
erol_brcak je napisao(la):Hvala na podrsci ljudi, nema potrebe da idemo dalje u raspravu, sve sam razjasnio u proslom postu, bilo je propusta, bice ih opet, kao sto Enes rece, uvijek ce bit nezadovoljnih ljudi, jbg, sta je tu je, mi necemo stat, sljedece godine pametnije, spremnije i nadam se financijski vise podrzaniji
guster je napisao(la):Ukinite novcane nagrade opcenito i obezbjedite samo kvalitetne pehare, kome je do love a ne do pehara ne treba ni da se takmici...