jesi okrutan HAHAHAHAHAHA al moram priznat i ja sam se smijao
Evo par slicica od mene imate na FB grupi od BHT https://www.facebook.com/media/set/...&total_comments=1¬if_t=photo_album_comment
ne vrijedjaj Sinana, uz cije se pjesme napijes u Galaxisuhahah ludilo, zar jos ovoliko antituninga kod nas, vidi se i na golfu i na vlasniku da su anti
mene bi bilo sramota voziti se u tome a tek da odem na tunning show :S
i gori su ovi sto kazu svako imas svoj ukus, kakav ukus u ovome ba? iz ovog izvire neukus, seljakluk i sinan sakic.
inace bilo lijepih auto, super event. tim autima treba posvetiti paznju, a naravno bilo bi lijepo edukovati ljude kad vec i dalje ima toliko antituning i pored interneta i svega gdje mozes vidjeti i nauciti neke stvari, a ne da ides po beogradu sa ovim da pravis ruku sa svih 54 konja
gdje se moze pogledati projekt ovog crnog bmw e36 coupe ?
ne vrijedjaj mi rodjakahahah ludilo, zar jos ovoliko antituninga kod nas, vidi se i na golfu i na vlasniku da su anti
mene bi bilo sramota voziti se u tome a tek da odem na tunning show :S
i gori su ovi sto kazu svako imas svoj ukus, kakav ukus u ovome ba? iz ovog izvire neukus, seljakluk i sinan sakic.
inace bilo lijepih auto, super event. tim autima treba posvetiti paznju, a naravno bilo bi lijepo edukovati ljude kad vec i dalje ima toliko antituning i pored interneta i svega gdje mozes vidjeti i nauciti neke stvari, a ne da ides po beogradu sa ovim da pravis ruku sa svih 54 konja
gdje se moze pogledati projekt ovog crnog bmw e36 coupe ?