Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Tuning & Styling Show 2, AK 49 Brcko, 28. i 29. juni 2014.
Zasto se ovakvi eventi neiskoriste da se pojedinci edukuju i upute na pravi smjer, jer ovi likovi sa ovim kecevima, ovo vise nije.... neznam... mene je stid kad gledam slike
Druze kao prvo ja nemam keca niti bilo kakvo "sredjivano" auto, imam e39 klasicnog bez ikakvih prepravki, samo ti kazem da svako ima svoj ukus, tebi je to lose drugima nije i to je to
Meni su ta 2ojica sprdali za nissana,pitali "koliko more ić" i te fazone ....mislili neki mrtvi dizel ,al ozb
hvala prijatelju na fotografiji ,ne mogu da skontam ko si na osnovu nicka ,predstavi se
Meni su ta 2ojica sprdali za nissana,pitali "koliko more ić" i te fazone ....mislili neki mrtvi dizel ,al ozb
hvala prijatelju na fotografiji ,ne mogu da skontam ko si na osnovu nicka ,predstavi se
ma bili ja i rodjak, mladji momci, crna i siva majica, al prvi put smo tu pa ne znas nas svakako, al nismo mi ta dvojica , nismo bas tolko neupuceni hehe