od billya,nije on na forumu,te rm-ice su sa nekadasnjeg Srdjanovog golfadzinn16v je napisao(la):Cija je crna dvica sa RM-icama?
Cini mi se da lik nije na forumu ili?
Golf2gti16v je napisao(la):Moj Prvi Pehar,prezadovoljann
Golf2gti16v je napisao(la):od billya,nije on na forumu,te rm-ice su sa nekadasnjeg Srdjanovog golfadzinn16v je napisao(la):Cija je crna dvica sa RM-icama?
MTR je napisao(la):ev radim upload pa cim zavrsi postavit cu slike ovdje ( za otprilike 1h , rezolucija 4000x3000 )
dzinn16v je napisao(la):Golf2gti16v je napisao(la):od billya,nije on na forumu,te rm-ice su sa nekadasnjeg Srdjanovog golfadzinn16v je napisao(la):Cija je crna dvica sa RM-icama?
Ako se ne varam on je noketu prodao rally front jel?
Pa sta je s tim likom...neki kazu razbio ga,drugi da je otisao u dijelove...ima ga i na piku....:icon_question::icon_question:
Nista mi jasno.....
dzinn16v je napisao(la):Bilo kako bilo koliko vidim auto mu je odlicno...zna li se sta je pod haubom?
dzinn16v je napisao(la):Golf2gti16v je napisao(la):od billya,nije on na forumu,te rm-ice su sa nekadasnjeg Srdjanovog golfadzinn16v je napisao(la):Cija je crna dvica sa RM-icama?
Pa sta je s tim likom...neki kazu razbio ga,drugi da je otisao u dijelove...ima ga i na piku....:icon_question::icon_question:
Nista mi jasno.....
MeBeSad je napisao(la):dzinn16v je napisao(la):Golf2gti16v je napisao(la):od billya,nije on na forumu,te rm-ice su sa nekadasnjeg Srdjanovog golfadzinn16v je napisao(la):Cija je crna dvica sa RM-icama?
Nista mi jasno.....
Ja koliko znam noketu je prodao skroz drugi front koji je bio na piku crvena maska bila...ako grijesim nek me ispravi...
Pa muka ju obojat
badboy je napisao(la):Bez uvrede ikome ...al stvarno ovaj enesov golf je vrh ...
@ MTR : Ja upoznao citavu ekipu ZE-TUNING ... gdje si ti bio ?? Jos nisam zaboravio kad si isao gledati onu Mareu iz Zenice sto sam mislio kupiti pa mi rekao kak je iscvokana, mogao sam te barem pocastit ccc
Nego samo onaj fico mi je toliko zanimljiv ,bas nekak sexy ...