Član
pioneer_09 je napisao(la):Šta ti puki znaš Kad si se takmicio u rat stylu felge si okretao naopako :lol::lol::lol:
jbte Liga :lol::lol::lol:
pioneer_09 je napisao(la):Šta ti puki znaš Kad si se takmicio u rat stylu felge si okretao naopako :lol::lol::lol:
Iceman je napisao(la):-Suki- je napisao(la):kad sam čuo da je postovani gospodin Madžid rekao (citiram):
''pazite kako ocjenjujete, doćete vi u Tuzlu''
tad sam se najezio i morao popiti tabletu za smirenje, cestitam organizatorima na suzdrzanosti, da sam ja kakvim slucjem bio u organzaciji doticni bi bio zamoljen da sa sve svojom ekipom momentalno napusti event!!!
party u subotu je bio nezapamcen, ekstra... lokacija je bila odlicna, organizatori su se dobro snasli u tom svom haosu i svaka im cast.
ali eto ima nekih ljudi koja nas posjete da je moto ''cilj je druzenje'' ustvari samo fora koja lijepo zvuci.
LP
Suki
HHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA
Suki oci moje lijepe, znas li ti uopste kako ja izgledam? Kakve veze ja imam sa Tuzlom i zasto bi to rekao tako ti te tablete sto si popio?? Sa kojom svojom ekipom da napustim event kad sam sam dosao?? Covjece dragi niti znas ko sam, niti odakle, niti cime se bavim a uzimas me usta na taj neki ruzan nacin, ja zivim u Sarajevu, to sto sam u Tuzli event odrzao prije par dana ne znaci da sam iz Tuzle a pogotovo da nekome prijetim sa Tuzlom!
Kome sam ja to rekao i zasto?? Dosao sam da ispostujem momke iz organizacije i radim ocjenjivanje stylinga sa kolegom Besom iz Zenice i jos jednim momkom iz organizacije koji su citav dan bili pored mene a ne da se takmicim. Sta vozim uopste znas li?? Kako sam mogao prijetiti organizatorima kada sam ja radio ocjenjivanje, po tebi ispade ja sam sebi prijetio?????????? HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ti si mene burazeru dobro pomjesao sa nekim
-Suki- je napisao(la):Iceman je napisao(la):-Suki- je napisao(la):kad sam čuo da je postovani gospodin Madžid rekao (citiram):
''pazite kako ocjenjujete, doćete vi u Tuzlu''
tad sam se najezio i morao popiti tabletu za smirenje, cestitam organizatorima na suzdrzanosti, da sam ja kakvim slucjem bio u organzaciji doticni bi bio zamoljen da sa sve svojom ekipom momentalno napusti event!!!
party u subotu je bio nezapamcen, ekstra... lokacija je bila odlicna, organizatori su se dobro snasli u tom svom haosu i svaka im cast.
ali eto ima nekih ljudi koja nas posjete da je moto ''cilj je druzenje'' ustvari samo fora koja lijepo zvuci.
LP
Suki
HHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAHAHA
Suki oci moje lijepe, znas li ti uopste kako ja izgledam? Kakve veze ja imam sa Tuzlom i zasto bi to rekao tako ti te tablete sto si popio?? Sa kojom svojom ekipom da napustim event kad sam sam dosao?? Covjece dragi niti znas ko sam, niti odakle, niti cime se bavim a uzimas me usta na taj neki ruzan nacin, ja zivim u Sarajevu, to sto sam u Tuzli event odrzao prije par dana ne znaci da sam iz Tuzle a pogotovo da nekome prijetim sa Tuzlom!
Kome sam ja to rekao i zasto?? Dosao sam da ispostujem momke iz organizacije i radim ocjenjivanje stylinga sa kolegom Besom iz Zenice i jos jednim momkom iz organizacije koji su citav dan bili pored mene a ne da se takmicim. Sta vozim uopste znas li?? Kako sam mogao prijetiti organizatorima kada sam ja radio ocjenjivanje, po tebi ispade ja sam sebi prijetio?????????? HAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
Ti si mene burazeru dobro pomjesao sa nekim
kad je meni preneseno ispalo je da si ti u semi sa tuzlacima kod ocjenjivanja no sad kad sam kontaktira iste te koji su mi prenijeli (danas su malo trijezniji), ispada da je tebi podvuceno da ti pazis kako ocjenjujes, svejedno se da zakljuciti da je do toga doslo i to u svakom slucaju nije lijepo sa cije god da je strane, pogotovo me iznenadilo da si ti stvarno imao nesto sa tim, no ispada da nisi i to je super, ali ti sigurno znas o cemu se radi i zasto je do ovoga doslo ali neces da kazes isto kao sto ja necu imenovati onog tko je meni to prenio, sorry ali evo jos jednog dokaza da su propaganda i dezinformacije najjace oruzje :lol:
zovite_sivac je napisao(la):Dabogda "nam" se ugasila citava scena i gledali auta samo na YT i kojekakvim stranim forumima !
Nek se nesto desava, makar na dzenazu licilo, bar ce se ljudi okupit !
pukim48 je napisao(la):pioneer_09 je napisao(la):Šta ti puki znaš Kad si se takmicio u rat stylu felge si okretao naopako :lol::lol::lol:
jbte Liga :lol::lol::lol:
daki je napisao(la):Ovo u Gradačcu je tuga golema bila. Ako si se dovoljno napio da neznas gdje ti je guzica i ako si totalni neotesani papak i krkan, onda ti je zagarantovano bilo dobro. Tragedija ziva.
daki je napisao(la):Mani se ti suki foruma, ja cu da pricam onako kako jeste. SJedio sam i ja u hladu sa drugovima i pio sok i super mi bilo, i jos su nama jedino odzvolili da zapalimo rostilj od svih ljudi koji su bili prisutni. I nama je bilo super sa te strane, opusteno i ljepo. Ali sa strane dodjele pehara i kome su dodjeljeni pehari, te ono povlacenje za majce i vratove bilija i koga jos ... i jos stvari koji su se dogodili u pozadini e na to se odnosi. Znaci pusti se ti te price ko ti ja napisao, jel ja to trebam napravit drugi profil pa mogu rec istinu. Slazem se da treba sve koji organizuju nesto podrzati, ali se neslazem da se pehari i mjesta doogovaraju u kafani i da se unaprijed zna ko ce sta dobiti.
O tom po tom..