Glavni problem je sto nitko ne koristi GOOGLE svaki dan preglupih pitanja milion...a odgovor se moze naci na netu za 5 minuta,ali ne,lakse je ovdje postavljat pitanja...ili sljedece ovdje je dosta internet mehanicara,postavi temu golf 2 nece da pali sta bi moglo biti...pa dajte ljudi malo otvorite haubu i pokusajte nesto napraviti...to i takvi auti postoje 20 i kusur godina zar postoji jos neka nepoznanica na njima???
Ili update garaza kao sto je skener rekao...kupe se nove kapice ventila,lijep dan ode ga oprat i bubnut deset slika...i onda 5-6 stranica gluposti...to druze,jarane...extra ti je auto...vrh...bla bla...odavno i ne pratim projekte jer znam sto me ceka u svakom novom updateu (cast izuzecima)
Ili update garaza kao sto je skener rekao...kupe se nove kapice ventila,lijep dan ode ga oprat i bubnut deset slika...i onda 5-6 stranica gluposti...to druze,jarane...extra ti je auto...vrh...bla bla...odavno i ne pratim projekte jer znam sto me ceka u svakom novom updateu (cast izuzecima)